X

Ημιτελικός με πολλές εκπλήξεις στο The Voice

Συναρπαστικός αναμένεται ο ημιτελικός του TheVoice, καθώς πια βρισκόμαστε μια ανάσα από την ανάδειξη της νέας μεγάλης φωνής της Ελλάδας. Στη σκηνή και η Indila!

Ant1news

Μοναδικές ερμηνείες, ξεχωριστές μουσικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις, θα μετατρέψουν τον αποψινό ημιτελικό του The Voice σε ένα μεγάλο πάρτι!

Η Indila, η νεαρή Παριζιάνα που έχει κατακτήσει τα chart της Ευρώπης το τελευταίο δίμηνο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει στον ημιτελικό του "THE VOICE" , το επί 10 συνεχόμενες εβδομάδες Νο1 τραγούδι στην χώρα μας "DERNIERE DANSE", σε μία διασκευή έκπληξη με τον Μιχάλη/Stavento. 

Το "DERNIERE DANSE", πρώτο single από το άλμπουμ της "MINI WORLD", μετράει ήδη 54 εκατομμύρια views στο youtube, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στα i-tunes σε όλη σχεδόν την Ευρώπη! Το άλμπουμ της είναι διπλά πλατινένιο στη Γαλλία 1 μόλις μήνα από την κυκλοφορία του!

H Indila έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες της urban σκηνής όπως οι: Soprano (Hiro), Rohff (Thug Mariage) και Nessbeat (Dust Of Empire) και Youssoupha.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του "THE VOICE" 7 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα θα συνεργαστούν με τους 8 διαγωνιζόμενους και θα δώσουν στο live την πιο γιορτινή διάσταση. 

Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 παίκτες, 2 από κάθε ομάδα.

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Αλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου.

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα.

Επίσης οι διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό θα πραγματοποιήσουν και μια solo εμφάνιση. 

Κοινό και Coaches, θα ψηφίσουν και οι 4 διαγωνιζόμενοι -ένας από κάθε ομάδα- θα είναι εκείνοι που θα περάσουν στην τελική αναμέτρηση.