X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, το νέο Ασφαλιστικό και οι εξελίξεις στην Ουκρανία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα καθώς και οι ταραχές στην Ουκρανία κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΦΕΥΓΟΥΝ οι καλύτεροι ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Μετανάστες εξειδικευμένοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης----15.000 ευρώ τον μήνα προσφέρει η Σ. Αραβία σε Έλληνες λειτουργούς του Ιπποκράτη----Συνεταίροι ο Χριστοδ. Ξηρός και οι «Πυρήνες»----Eurogroup για νέα μέτρα και διαχείριση του χρέους----Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ----Κοινωνικό μέρισμα: Περισσεύουν λεφτά, διευρύνονται τα κριτήρια----Μόνο 70 ασθενοφόρα στο Λεκανοπέδιο για 5.000.000 ψυχές----Ο παιδόφιλος παιδίατρος ανφάς-προφίλ----ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ – Το απόλυτο χάος στην Ουκρανία – ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ----Προγράμματα διακοπών αλλά και ψυχαγωγίας για 475.000 αγρότες.

 

ΕΘΝΟΣ: ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ από Βρυξέλλες για το χρέος – ΜΗΝΥΜΑ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP – ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ----ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «17Ν» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ – Σκότωσαν τον Αξαρλιάν για να… πάνε διακοπές και έκαναν ληστείες για την τσέπη τους----Τρέμουν όλοι τον εμφύλιο στην Ουκρανία – ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Αγωνίες και ελπίδες την πρώτη Κυριακή----Ο «Σάλπι» έβαλε φωτιά στα πλέι οφ – ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοι βγαίνουν στη σύνταξη από 50 έως 58 ετών – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ----EUROGROUP: ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ----Το DNA πρόδωσε τη συνεργασία Ξηρού-«Πυρήνων» - ΒΙΒΛΙΟ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΙΤΕΑΣ----Μάχες σώμα με σώμα στην Ουκρανία – ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ----ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – Πετυχημένο το πείραμα εκπτώσεων και Κυριακής----ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «Ε.Τ.» - ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ----Πάλι πλαφόν στη συνταγογράφηση για τους γιατρούς – ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-----Ο ΜΕΡΝΤΟΧ ΕΠΕΝΔΥΕΙ 415 ΕΚΑΤ. $ ΣΤΑ ΡΟΜΑΝΤΖΑ ΤΩΝ «ΑΡΛΕΚΙΝ»----ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (1-1)----Ρυθμιστής τίτλου η Μπάρτσα – ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 62 – Τα 16 ΚΛΕΙΔΙΑ εξόδου για ΔΕΚΟ, Δημόσιο, τράπεζες – Ποιοι γλιτώνουν από τις δαγκάνες της Ε.Ε.----Χρέος: συζητούν, με την Ελλάδα θεατή----Η Ουκρανία προ των πυλών του εμφυλίου----ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – Το δίλημμα είναι Ελλάδα ή Μέρκελ----Σόλο καμπάνια ο Αντώνης Σαμαράς – ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ----ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ = Νοσοκομεία δύο ταχυτήτων----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Κ.Ε.» - Έρευνα της ΕΛΑΣ για την καφεΐνη----ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ – «Δεν ξεχάσαμε τους κοριούς»-----ΠΑΟ-ΠΑΟΚ Νέα επεισόδια, βαριές καμπάνες.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – Ποιοι γλιτώνουν τον Αρμαγεδδώνα – Περίπου 120.000 ασφαλισμένοι μπορούν να αποφύγουν τις νέες αλλαγές----Συζήτηση για βιωσιμότητα δημόσιους χρέους, από φθινόπωρο…----ΕΡΕΥΝΑ «ΕΦ.ΣΥΝ.»: Όταν μιλάνε οι αριθμοί----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Κλίμα εμφυλίου-----ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – Κάθε εταιρεία και το αποτέλεσμά της----ΑΝΑΛΥΣΗ – Ο ρόλος των δημοτικών εκλογών----ΠΑΙΔΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΙΑ Έρχονται 1.676 συγχωνεύσεις----ΣΚΑΝΔΑΛΟ PROTON – Χαριστική απόφαση----ΣΠΟΡ – Πάλι φωτιές και ξύλο.

 

ΤΑ ΝΕΑ:  Το «ντιμπέιτ» των κομμάτων – Λόγια της… κάλπης – Δίλημμα-φωτιά από τον Βενιζέλο –Παλινδρομήσεις από τον Κουβέλη – Παροχολογία (!) από τον Τσίπρα----Ο Σαμαράς ανοίγει τα χαρτιά του – Πρώτο τεστ σήμερα στις Βρυξέλλες για το χρέος----ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 – Ακτινογραφία στους νομούς της Κρήτης----ΕΥΡΩΠΗ – Φινάλε-θρίλερ σε Ισπανία και Αγγλία.

 

ESPRESSO: ΜΑΓΙΚΗ συσκευή ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ – Πρωτοποριακή εφεύρεση από διακεκριμένο Έλληνα ερευνητή – Το Tricorder που αλλάζει τα δεδομένα στη διάγνωση----Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ «ΠΥΡΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΕΑ 17Ν----ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ----ΣΤΟ… ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)----Ειδικός φρουρός λήστεψε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη----ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ-ΠΙΛΑΦΑΣ Βαφτίσια με παρατράγουδα----ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ THE VOICE – «Χτύπησε» έως και 63,7% ο ημιτελικός της Παρασκευής----Έφαγε πόρτα σε καζίνο ο Μπεν Αφλεκ.