X

Ζητείται… εργαζόμενος για να κάνει το γύρο του κόσμου!

Την πλέον ονειρεμένη θέση εργασίας προσφέρει η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss σε έναν… υπερτυχερό για να κάνει επί πληρωμή τον γύρο του κόσμου μέσα σε ένα εξάμηνο.

Ant1news



Η ελβετική αεροπορική εταιρεία θέλει να προσλάβει επί της ουσίας έναν ταξιδιώτη που θα αμειφθεί για να κάνει το γύρο του κόσμου για έξι μήνες με σκοπό να αξιολογήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί στη συνέχεια τις εμπειρίες του στην ιστοσελίδα της Swiss.

Η διαδικασία για την κάλυψη της ιδανικής θέσης εργασίας ξεκίνησε σήμερα και ο τυχερός που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Η σχετική αγγελία της εταιρείας απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς», ενώ προστίθεται ότι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελβετοί ή υπήκοοι χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των 18 ετών.

Ο «Ελβετός Εξερευνητής», όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο και για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο, θα περιγράφει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στον ιστότοπο της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων το άτομο που θα επιλεγεί για τη θέση θα πρέπει να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του, ενώ στη σύμβαση που θα υπογράψει τονίζεται, ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Το ύψος του μισθού του «Εξερευνητή» είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση και δεν έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, η οποία θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του. Οι ενδιαφερόμενοι, που θα είναι σίγουρα πολλοί, μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.