X

Ο μυστήριος… αριθμός Α113 και η αποκάλυψη για τη σημασία του

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, λέει το γνωστό ρητό και ταιριάζει γάντι με το μυστήριο αριθμό Α113, που εμφανίζεται στις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Pixar.

Ant1news



Ο κωδικός Α113 εμφανίζεται συνέχεια τόσο στις ταινίες της μεγάλης εταιρείας παραγωγής κινουμένων σχεδίων Pixar όσο και της Disney, γεγονός που δημιούργησε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το τι μπορεί να σημαίνει.

O μυστηριώδης αριθμός αυτός, που οι περισσότεροι - πιθανότατα - έχουμε δει, αλλά δεν έχουμε δώσει τη δέουσα σημασία, προβάλλεται με διαφορετικό τρόπο σε παρά πολλές γνωστές παραγωγές κινουμένων σχεδίων, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, και το μεγάλο ερώτημα είναι τι... κρύβεται από πίσω του;









Η αποκάλυψη...

Η λύση του μυστηρίου έχει λογική εξήγηση και φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Το Α-113 ήταν ο αριθμός μίας αίθουσας της σχολής California Institute of Arts, απ’ όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους πολλοί γνωστοί animators, όπως της Pixar και της Disney.



Η αποτύπωση του αριθμού αυτού, λοιπόν, αποτελεί έναν κρυφό «κώδικα» μεταξύ των σχεδιαστών κινουμένων σχεδίων των δύο εταιρειών και άλλων που έχουν περάσει από την συγκεκριμένη σχολή και αίθουσα.