X

Ώρα… Ελλάδας στη Eurovision-Απόψε ο β ημιτελικός

Την πρόκριση στον τελικό της 59ης Eurovision, διεκδικούν απόψε οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, που εκπροσωπούν την Ελλάδα.

Ant1news

Τη μάχη τους για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου, του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, δίνουν απόψε το βράδυ οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, που θα ανέβουν στη σκηνή του «Β&W Hallerne» της Κοπεγχάγης με τα ελληνικά χρώματα.

Η ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται απόψε στον β ημιτελικό της Eurovision, που θα αρχίσει με ένα χορευτικό εμπνευσμένο από το πιο γνωστό τραγούδι της Δανίας, το «Tango Jalousie» του Jacob Gade.

Ακολούθως, οι τρεις οικοδεσπότες θα μας καλωσορίσουν και θα αρχίσει το διαγωνιστικό κομμάτι, με τις 15 χώρες να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη, με την σειρά που έχει οριστεί.

1. Μάλτα
2. Ισραήλ
3. Νορβηγία
4. Γεωργία
5. Πολωνία
6. Αυστρία
7. Λιθουανία
8. Φινλανδία
9. Ιρλανδία
10. Λευκορωσία
11. ΠΓΔΜ
12. Ελβετία
13. Ελλάδα
14. Σλοβενία
15. Ρουμανία

Στη συνέχεια θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό κοινό μπορεί να ψηφίσει σε αυτόν τον ημιτελικό, αλλά δεν μπορεί να στηρίξει το «Rise Up»!

Περίπου τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές θα ανακοινώσουν τις δέκα χώρες του ημιτελικού που προκρίνονται, οι οποίες θα «παλέψουν» στον τελικό του Σαββάτου κόντρα στις χώρες που προκρίθηκαν από τον α’ ημιτελικό, αλλά και τις λεγόμενες «Big 5» και την διοργανώτρια που προκρίνονται απευθείας (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Δανία).