X

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι η...φωνή της Ελλάδας

Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών από την Κύπρο, αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο ελληνικό TheVoice, με έπαθλο ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Universal για τον πρώτο της δίσκο.

Ant1news

Η επόμενη μεγάλη «φωνή» της Ελλάδας ακούει στο όνομα Μαρία Έλενα Κυριάκου! Η νεαρή μητέρα τριών παιδιών από την Κύπρο, κέρδισε τη «μάχη» που έδωσε ως την τελευταία στιγμή με την 16χρονη Αρετή Κοσμίδου και αναδείχθηκε νικήτρια στο εκπληκτικό talent show που έριξε αυλαία λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η βραδιά ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή, με τους τέσσερις φιναλίστ, αλλά και τους coaches τους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, επί σκηνής. Τη βραδιά άνοιξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε ρόλο… πιανίστα συνόδευσε μουσικά τους οκτώ παίκτες που αποχώρησαν από τα δύο τελευταία live του show. 

Ακολούθησε μια ανασκόπηση, στην οποία θυμηθήκαμε πως έφτασαν στον τελικό η Μαρία Έλενα, ο Λευτέρης, η Αρετή και η Αίμιλη και στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στους φιναλίστ, κάθε ένας από τους οποίους ερμήνευσε τρία τραγούδια, από τα οποία το ένα ήταν ντουέτο με τον coach του, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού. Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Μαρία Έλενα Κυριάκου η οποία «μάγεψε» με την ερμηνεία της στο τραγούδι που της έγραψαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και Βάγια Καλαντζή, από τη Universal, με τίτλο «Δυο εγωισμοί» κι έκανε περήφανη την coach της, Δέσποινα Βανδή. Αμέσως μετά οι δύο τους χάρισαν στο κοινό ένα απολαυστικό ντουέτο με το «No more tears (Enough is enough)».

 

Η σκυτάλη αμέσως μετά πέρασε στον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψαν γι αυτόν οι Γαβριήλ Γαβριήλογλου (μουσική) και Βασίλης Καρράς- Γιάννης Μόλλιος (στίχους), με τίτλο «Για την πάρτη της», ενώ στη συνέχεια είχε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο και το «Για να σ' εκδικηθώ».

Τρίτη στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η Αίμιλη Χαραλάμπους, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι που της έγραψαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Βίκυ Γεροθόδωρου «Εγώ είμαι εγώ», κάνοντας την coach της, Μελίνα Ασλανίδου να συγκινηθεί αρκετά, πριν ανέβει στη σκηνή για το ντουέτο με την «μαθήτριά» της. Οι δυο τους ταξίδεψαν μουσικά το κοινό ερμηνεύοντας το «Ζήτα μου ό,τι θες» της Χάρις Αλεξίου, αλλά και «Το χειροκρότημα» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη .

Τελευταία στη σκηνή ανέβηκε η μικρότερη διαγωνιζόμενη, η Αρετή Κοσμίδου, η οποία τραγούδησε το «So cruel» που της έγραψε ο Νίκος Μπιζένης και στη συνέχεια τραγούδησε με τον coach της Μιχάλη το «Πριν σε γνωρίσω».

Αμέσως μετά άρχισαν τα… δύσκολα με την πρώτη αποχώρηση της βραδιάς. Η Αίμιλη Χαραλάμπους ήταν εκείνη που εγκατέλειψε πρώτη την μάχη για την πρωτιά, ενώ δεύτερος έφυγε ο Λευτέρης Κιντάτος, αφήνοντας στο «ρινγκ» την Αρετή και την Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή του The Voice έκανε ο Στέφανος Κορκολής ο οποίος αρχικά συνόδευσε στο πιάνο τον Αντώνη Ρέμο σε δύο από τα τραγούδια που του έχει γράψει, ενώ παρουσίασε κι ένα τραγούδι που έγραψε ειδικά για τη βραδιά του τελικού.