X

Πως «υποδέχθηκαν» τα σημερινά παιδιά ένα.. walkman!

Το… χάσμα των γενεών με φόντο την τεχνολογία, αποτυπώνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο σε ένα βίντεο.

Ant1news

Όσοι μεγάλωσαν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, σίγουρα πέρασαν πολλές ώρες ακούγοντας μουσική από το walkman τους. Την εποχή εκείνη, η συγκεκριμένη συσκευή θεωρούνταν μεγάλη ανακάλυψη, ενώ ήταν τρομερά πρωτοποριακό να μπορεί κανείς να «παίρνει» μαζί του τη μουσική, όπου κι αν πηγαίνει. 

Οι εποχές όμως αλλάζουν και η… χαρά που ένιωσαν οι έφηβοι των ΄80s και των ‘90s όταν πρωτοαντίκρισαν το walkman, μετατρέπεται σε… κατάθλιψη στις μέρες μας όταν παρακολουθούν τις αντιδράσεις των σημερινών παιδιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά την ίδια συσκευή…


Οι πιτσιρικάδες του σήμερα, «υποδέχθηκαν» με μάτια διάπλατα ανοιχτά και γεμάτα απορία τη συσκευή-αντικείμενο του πόθου των συνομηλίκων τους μερικές δεκαετίες πριν… Η αμηχανία τους ήταν έκδηλη, αφού δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πώς λειτουργεί αυτό το τεράστιο- για τα δεδομένα της σημερινής τεχνολογίας- αντικείμενο. 

Πολλοί δε από αυτούς ξέσπασαν στα γέλια, όταν κλήθηκαν να μαντέψουν τι ακριβώς κάνει μια… κασέτα, αφού κανείς τους δεν είχε ξαναδεί τέτοιο αντικείμενο. Τα περισσότερα παιδιά συνηθισμένα στις οθόνες αφής, προσπαθούσαν να πατήσουν κάποιο… αόρατο κουμπί, ενώ δεν μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν πώς κάποτε ο κόσμος περπατούσε με αυτή τη συσκευή πάνω του.