X

Είναι διάσημες, σέξι και σήμερα γιορτάζουν!

Μιράντα Κερ, Αντριάνα Λίμα, Ούμα Θέρμαν, Μαντόνα, Ζιζέλ, Αντζελίνα Τζολί: Είναι όμορφες, διάσημες, σέξι, μα πάνω από όλα μαμάδες!

Ant1news

Έχουν πρωταγωνιστήσει στα εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών μόδας, είναι sex symbols και τα κορμιά τους κόβουν την ανάσα. Πάνω από όλα όμως είναι μαμάδες!

Τη Μιράντα Κερ τη… γνωρίσαμε το 2006 όταν για πρώτη φορά την είδαμε στην πασαρέλα της Victoria's Secret κι έκτοτε έμεινε αξέχαστη και πολιόρκησε το μυαλό εκατοντάδων ανδρών σε όλο τον πλανήτη.



Ένα κορμί με τέλειες αναλογίες σε συνδυασμό με το πιο γλυκό πρόσωπο, που όμως αφήνει τη σέξι πλευρά της έξω από το σπίτι όπου μεγαλώνει τον μονάκριβο γιο της, που απέκτησε με τον Ορλάντο Μπλουμ 

Σέξι στα εξώφυλλα των περιοδικών, μα στοργική μαμά η Ζιζέλ, που δεν δίστασε ακόμη και να θηλάσει την κόρη της, ενώ ετοιμαζόταν για φωτογράφηση…

Όσο για την Αντριάνα Λίμα, όσο αποκαλυπτική είναι στα εξώφυλλα των περιοδικών, τόσο προστατευτική είναι με τα δύο της παιδιά.

Τη γνωρίσαμε για την άστατη ζωή της, τη συνδυάσαμε με τη δυναμική Λάρα Κροφτ, τη ζηλέψαμε όταν «κατέκτησε» την καρδιά του Μπραντ Πιτ και της βγάλαμε όλοι το καπέλο, όταν αποκάλυψε τη «θυσία» που έκανε προκειμένου να μην τη χάσουν τα παιδιά της. Ο λόγος για την… πολύτεκνη μαμά Αντζελίνα Τζολί, η οποία μοιράζει δίκαια την αγάπη της σε όλα τα παιδιά της.

Η Μπιγιονσέ όταν δεν βρίσκεται επί σκηνής, αναστατώνοντας τα πλήθη με τα τραγούδια της και τις σέξι χορογραφίες της, είναι μια υπερπροστατευτική μανούλα, που χαίρεται κάθε λεπτό που περνάει με την μικρή κόρη της.

Το ίδιο και η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, που όσο απασχολημένη κι αν είναι με φωτογραφήσεις, συναυλίες, ηχογραφήσεις κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο να «μοιράσει» τη στοργή της στα παιδιά της.

Η Ούμα Θέρμαν έχει ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη γυναίκες δυναμικές, σέξι και αδίστακτες. Τη γνωρίσαμε ως Μία Γουάλας στο Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο, ρόλος  για τον οποίο προτάθηκε για Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες. Ο Κουέντιν Ταραντίνο τη θεωρεί μούσα του, γι' αυτό της εμπιστεύθηκε επίσης το ρόλο της Νύφης στις ταινίες Kill Bill Vol.1 και Kill Bill Vol.2.

Όταν όμως βρίσκεται με τα τρία παιδιά της δεν είναι παρά μια γλυκιά μανούλα!

Γνωρίσαμε τη Βικτόρια Άνταμς ως τραγουδίστρια, μέλος των Spice Girls, του συγκροτήματος που τάραξε τα νερά της ποπ σκηνής τη δεκαετία του ‘90. Σήμερα, η Βικτόρια Μπέκαμ πλέον, είναι μία  επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και παρότι θεωρείται από πολλούς αντιπαθητική και σνομπ, όταν βρίσκεται σε… στενό οικογενειακό κύκλο εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αγάπη της στον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ και στα τέσσερα παιδιά τους.

Η ίδια, αν κι έχει γνωρίσει μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, έχει δηλώσει πως με τον ερχομό των παιδιών της βίωσε την ευτυχία…