X

Όρμησε με μπουνιές και κλωτσιές στον Jay Z η αδελφή της Beyonce

Τι μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη της αδελφής της Beyonce, που ξέσπασε στον σύζυγο της διάσημης σταρ, που παρακολουθούσε ατάραχη;

Ant1news

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει την Σολάνς Νόουλς, αδελφή της Beyonce, να επιτίθεται στον Jay Z, ενώ βρίσκονται όλοι μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχείου που φιλοξενούσε  το περίφημο Met Gala.

Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά η Σολάνς να ορμά στον ράπερ-σύζυγο της αδελφής της, Jay Z και να τον χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές, υπό το… ατάραχο βλέμμα της αδελφής της. Όμως και ο Jay Z δεν αντιδρά στην έκρηξη της κουνιάδας του… Στις εικόνες του χωρίς ήχο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα TMZ.com μπορεί κανείς να διακρίνει έναν σωματοφύλακα να προσπαθεί να απομακρύνει την 27χρονη Σολάνς η οποία είναι εμφανώς εκτός εαυτού.

Κι ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε την επίθεση της Σολάνς, το ξενοδοχείο στο οποίο διαδραματίστηκε το περιστατικό, κάνει έρευνες για τη διαρροή των εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του.

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η διεύθυνση του ξενοδοχείου Standard Hotel, που βρίσκεται στο Μανχάταν, εκφράζει την οργή της για τη δημοσίευση του βίντεο, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο και απείλησε να λάβει μέτρα κατά αυτών που το δημοσιοποίησαν.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι που προφανώς υπήρξε μια ρωγμή στο σύστημα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας που υποσχόμαστε στους πελάτες μας», αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. 

«Ερευνούμε τις συνθήκες δημοσιοποίησης του βίντεο και θα ζητήσουμε την τιμωρία των ατόμων που εμπλέκονται» συμπληρώνεται. Κανείς από τους τρεις πρωταγωνιστές του περιστατικού δεν ανέφερε κάτι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter ενώ ούτε οι εκπρόσωποι τους δέχτηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του AFP.