X

Αλλαγές στο Gmail;

Αλλαγές για ευκολότερη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.

Ant1news

Επιπλέον αλλαγές στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google, gmail διέρρευσαν από την ιστοσελίδα geek.com.

O κολοσσός της τεχνολογίας κάνει δοκιμές για την εφαρμογή αλλαγών, οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

Το αν θα εφαρμοστούν τελικά  παραμένει άγνωστο, ωστόσο μία πρώτη ιδέα για το πώς θα μοιάζει στο μέλλον το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google, μπορούμε να την πάρουμε.

Αρχικά βλέπουμε ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο αριστερό μέρος της σελίδας, εκεί όπου υπάρχουν οι πρόσθετες λειτουργίες. Προς το παρόν υπάρχουν οι επιλογές Social Media, Promotions, Forums, και Updates. Η δοκιμαζόμενη έκδοση του gmail περιέχει Travel (Ταξίδι), Purschase (Συναλλαγές) και  Finance(Οικονομικά). Τις κατηγορίες θα μπορούμε να δούμε τόσο στο αριστερό μέρος της σελίδας, αλλά και στο πάνω μέρος της, όποτε υπάρχουν ειδοποιήσεις για κάθε μία από αυτές.

Υπάρχει επίσης, στο πάνω μέρος της σελίδας, σημείο στο οποίο μπορεί να «καρφιτσωθεί» κάποιο email, για να μένει ψηλά στα εισερχόμενα. Μία δεύτερη εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να ψάξει μετά τα καρφιτσωμένα μηνύματά του, καθώς και να τα επαναφέρει στην αρχική τους θέση.

Μία από τις καλύτερες αλλαγές είναι η υπηρεσία «snooz». Με τη χρήση της ένα μήνυμα μπορεί να φανεί σαν διαβασμένο και με τη βοήθεια χρονομέτρου να επανέλθει ως αδιάβαστο την ώρα, την ημέρα, ακόμα και το μήνα που ο χρήστης επιθυμεί να το ανοίξει. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές  φορές για το ίδιο μήνυμα.