X

Φλερτάρει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Κέιτ Μος;

Πονοκέφαλο στα ανάκτορα προκάλεσε το τετ-α-τετ του πρίγκιπα Ουίλιαμ με το σούπερ μόντελ και σχεδιάστρια, Κέιτ Μος.

Ant1news

Η αφρόκρεμα της βρετανικής showbiz έδωσε το παρόν στο φιλανθρωπικό δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο Κάστρο Ουίνδσορ, με στόχο την ενίσχυση ενός νέου κέντρου για την έρευνα κατά του καρκίνου.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ υποδέχθηκε μεταξύ άλλων τις ηθοποιούς Μάργκοτ Ρόμπι, Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, Έμμα Γουάτσον και Κέιτ Μπλάνσετ.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ραλφ Λόρεν, ο οποίος ενισχύει το έργο του Κέντρου Royal Marsden, του οποίου πρόεδρος είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Το highlight της εκδήλωσης ήταν, πάντως, το τετ-α-τετ που είχε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με την πριγκίπισσα της μόδας, Κέιτ Μος. Το σούπερ μοντέλο δεν έπαιρνε τα μάτια του από τον πρίγκιπα και ρωτούσε με ενδιαφέρον να μάθει για το αν η σύζυγός του απουσίαζε.

«Πού είναι η σύζυγός σας;» ρώτησε η Κέιτ Μος και όταν ο Ουίλιαμ της είπε πως δεν μπορούσε να είναι μαζί τους, εκείνη απάντησε: «Δεν είναι εδώ; Τι κρίμα!»

Ο σύντομος διάλογος της Κέιτ Μος με τον «αναψοκοκκινισμένο» πρίγκιπα Ουίλιαμ μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά δίκτυα στη Βρετανία και μάλλον… δε θα τον είδε με καλό μάτι η Δούκισσα του Κέμπριτζ.