X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το debate για την προεδρία της Κομισιόν, η απόφαση-ασπίδα για την επαγγελματική στέγη, η οργή στην Τουρκία για το δυστύχημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το χθεσινό debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  η απόφαση-ανάσα για χιλιάδες ενοικιαστές επαγγελματική στέγης, καθώς και η έκρηξη οργής κατά Ερντογάν για το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. 

Η ΑΥΓΗ: Υπάρχει άλλος δρόμος για Ελλάδα και Ευρώπη – DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ----Σχέδιο «Ζ»: Ο αδύνατος «άθλος» της Grexit – ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ----Συγκέντρωση απόψε στην Αθήνα με Τσίπρα, Δούρου, Σακελλαρίδη----Η πρεσβεία των ΗΠΑ «αδειάζει» τη Ν.Δ. για τη «μονταζιέρα»----Δικαστική δικαίωση για τις καθαρίστριες – ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ----Μαζικό όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού – ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σαμαράς: Θέλουν πολιτική ανωμαλία – Σφοδρή επίθεση κατά Τσίπρα και πρόσκληση στους ψηφοφόρους να επιλέξουν τη σταθερότητα----Αισιοδοξία ότι η ύφεση φθάνει στο τέλος της – Στοιχεία πρώτου τριμήνου----Ευ. Βενιζέλος : Στον Πρόεδρο ότι κι αν γίνει – «Όλοι προ των ευθυνών τους»----Εγκαινιάστηκε μουσείο προς τιμήν των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου----ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΙΜΠΕϊΤ – Τσίπρας: Ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος----Εκτός εφημεριών δύο στα δέκα φαρμακεία – Στον Δήμο Αθηναίων----Αγνοούνται 120 ανθρακωρύχοι – «Πυροσβεστική παρέμβαση από Γκιου – Γενική απεργία χθες από τα συνδικάτα----Μέρκελ: Απαράδεκτο να γίνει τέμενος η Αγία Σοφία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δυναμώνουμε την ελπίδα με ισχυρό ΚΚΕ----ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Οργή για τους εκατοντάδες νεκρούς ανθρακωρύχους----ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ – Η ψήφος βόλι «στο στόχο» και όχι ριπή «στο βρόντο»----ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ-ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – Με ισχυρό ΚΚΕ παντού, δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας----Με τη βούλα του ΣτΕ η επιστράτευση των απεργών----ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Σε μεγάλη ναυτική άσκηση με δυνάμεις του 6ου Στόλου των ΗΠΑ. 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΦΩΤΙΑ γύρω από το Καστελόριζο – Προκαλούν πάλι οι Τούρκοι! Στήνουν εξέδρα εξόρυξης στα όρια της ελληνικής ΑΟΖ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ----Η γκάφα Θεοχάρη (!) με τα ομόλογα εκτόξευσε τα spreads----ΠΡΟΣ «ΓΥΠΑ» ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ – «Εσύ έβγαλες 500.000.000 ευρώ κι εγώ έχασε τη… δουλειά μου»----ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ – «Ποιος Μπαρόζο; Η κόρη μου με επηρέασε –Τι είπε ο Βενιζέλος για το παρασκήνιο (στις Κάννες) με το δημοψήφισμα----Ο Άδωνις εκλιπαρεί τώρα τους γιατρούς----Μεγάλη πίκρα οι φετινές δηλώσεις----ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – Ο Πειραιάς των έξυπνων έργων----ΑΡ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ομόνοια όπως Times Square----ΕΡΤ: Απόφαση Πρωτοδικείου για το λουκέτο σηκώνει σκόνη. 

ΕΘΝΟΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ και οι φόβοι των κομμάτων – ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ----Το θρίλερ του Grexit και οι «οπαδοί» της μπλόφας----ART-ATHINA Φεστιβάλ της σύγχρονης τέχνης----Κοιμητήρια-μνημεία της Ευρώπης. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι περιφέρειες στέλνουν «μήνυμα» στην ευρωκάλπη – ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ----ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ----ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΦΑΡΑΤΖ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΚ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ----ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ – Για έναν Πειραιά ανάπτυξης με θέσεις εργασίας για όλους----ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ----ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Έρχονται νέα ρεκόρ αφίξεων και εσόδων στον τουρισμό. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – Οι τριπλές εκλογές αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό----Έκρηξη αγανάκτησης για τον Ερντογάν----ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – Η Θεσσαλονίκη ψηφίζει και για το νερό της----Ο ΧΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ – Έγκλημα διαρκείας στο Γραμματικό----3 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: «Η Αθήνα δικαιούται μια μεγάλη αλλαγή» - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «Έχουμε ευρωπαϊκή τεχνογνωσία» - ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ – «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κυβέρνηση».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο τελευταίος εκβιασμός – Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ σε θέση άμυνας μετά τις αποκαλύψεις για τις Κάνες----ΕΦΟΡΙΑ: σχέδιο για «κατάσχεση» επιστροφής φόρου----ΤΟΥΡΚΙΑ – Σε αναμμένα κάρβουνα----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ – Πληρώνει χωρίς να παραλαμβάνει. 

ΤΑ ΝΕΑ: Το σταυρόλεξο της κάλπης----MEDIA – Οι «γκρίζες κυρίες» τους Τύπου χωρίς τις… κυρίες τους.

ESPRESSO: ΣΠΥΡΟ, με πίκρανες! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ – ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΧΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ----ΚΑΛΠΕΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Πώς ψηφίζουμε και πόσους σταυρώνουμε----Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ» - Σε διεθνές κύκλωμα ο παιδόφιλος παιδίατρος----Τα νησιά όπου οι γυναίκες έχουν όσους εραστές θέλουν----«Εμείς» και τα κουνούπια οι serial killers της Γης – Ένοχοι για χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο.