X

Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στην Άννα Πολλάτου

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, συγγενείς, συναθλήτριες και φίλοι συνόδευσαν το απόγευμα της Δευτέρας την Άννα Πολλάτου στην τελευταία της κατοικία.

Ant1news



Η οικογένεια, οι φίλοι και οι γνωστοί της αδικοχαμένης 31χρονης Ολυμπιονίκη είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Άννα Πολλάτου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Η κηδεία της Άννας Πολλάτου πραγματοποιήθηκε στις 5 το απόγευμα από την Μητρόπολη Αργοστολίου, σε μία τελετή που «ράγισαν καρδιές». Τιμητικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδωσε τιμές, ενώ η γαλανόλευκη σημαία, την οποία ύψωσε ψηλά με περηφάνια στον ουρανό σε όλο τον κόσμο χάρη στις πάμπολλες διακρίσεις της, κάλυπτε την σορό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.



Η πάντα χαμογελαστή Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της ενώ ταξίδευε προς την ιδιαίτερη πατρίδα της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας Ηλείας, η Άννα Πολλάτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με τραγικό αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Στην Κεφαλονιά για την κηδεία της βρέθηκαν και οι συγκλονισμένες συναθλήτριες της από την εθνική ομάδα του ανσάμπλ, μαζί με τις οποίες η Άννα Πολλάτου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή.