X

Εμφάνιση-έκπληξη της Έλεν Ντε Τζένερις στο «Μπρούσκο»

Η τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και της Κύπρου και έφθασε μέχρι τις ΗΠΑ και το δημοφιλές σόου της Έλεν Ντε Τζένερις.

Ant1news

Το σενάριο ήθελε τον Διαμαντή να αναπολεί μία παλιά του αγάπη… Οι παραγωγοί βρήκαν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία μίας ξανθιάς κοπέλας, που ταίριαζε «γάντι»…

Δε φαντάζονταν ποτέ πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ανήκε σε μία από τις δημοφιλέστερες παρουσιάστριες στις ΗΠΑ, την Έλεν Ντε Τζένερις… ούτε φυσικά πως θα το μάθαινε ποτέ.

Μία ομογενής από την Φλόριντα, που παρακολουθεί την τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» αναγνώρισε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και την έστειλε στην Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία με χιούμορ παρουσίασε την επίμαχη σκηνή στην εκπομπή της.

Αρχικά, έβαλε στο πλατό έναν «Τροχό της Τύχης», χωρισμένο σε δύο τμήματα. Ένα πολύ μικρό κομμάτι, που ήταν χρωματισμένο πράσινο, έφερε το όνομα «Μπρούσκο», ενώ το υπόλοιπο ήταν χρωματισμένο κόκκινο.

Πόσες πιθανότητες έχει να σταματήσει εκεί, αναρωτήθηκε η Ντε Τζένερις, εξηγώντας στους τηλεθεατές, πως αν ο «Τροχός» σταματούσε στο κόκκινο τότε θα παρακολουθούσαν «ένα βίντεο με γάτες», ενώ αν σταματούσε στο κόκκινο θα έβλεπαν μία σκηνή από μία ελληνική τηλεοπτική σειρά.

Φυσικά, όλα ήταν στημένα έτσι, ώστε να σταματήσει στο κόκκινο, προκειμένου η Έλεν Ντε Τζένερις, να προχωρήσει στην προβολή της επίμαχης σκηνής.

Ο Διαμαντής από το «Μπρούσκο» κοιτάζει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, αναπολώντας μια παλιά του αγάπη…

Η Έλεν Ντε Τζένερις, δείχνει την έκπληξή της, αναγνωρίζοντας τον εαυτό της και αναφωνεί «Τι;… Δεν καταλαβαίνω. Δεν ξέρω ελληνικά… Ξέρω βέβαια πως τα μαλλιά μου είναι μια ελληνική τραγωδία», ενώ το κοινό ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα.

Η Ντε Τζένερις θέτει δύο ερωτήματα που τη βασανίζουν:

  1. Γιατί ο ηλικιωμένος κύριος κρατάει τη φωτογραφία μου;
  2. Από όλες τις φωτογραφίες μου, γιατί αυτή; 

Η Έλεν Ντε Τζένερις εξηγεί πως πρόκειται για μία φωτογραφία από τα σχολικά της χρόνια και προσθέτει: «Δε θέλω να σας χαλάσω το τέλος, αλλά δεν πρόκειται να τα ξαναφτιάξω με τον ηλικιωμένο κύριο».

Θέλοντας να ευχαριστήσει την Μαρία από τη Φλόριντα, που την ενημέρωσε για την επίμαχη σκηνή, η Έλεν Ντε Τζένερις έστειλε τη φωτογραφία της με μία αφιέρωση στην τηλεθεάτρια.

Δείτε το βίντεο από το σόου της Έλεν Ντε Τζένερις: