X

Τι απάντησαν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Ellen DeGeneres

Το ρόλο που διαδραματίζει στην τηλεοπτική ζωή του η Ellen DeGeneres εξήγησε στην διάσημη παρουσιάστρια ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ant1news

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες το απόσπασμα από την εκπομπή «The Ellen Show», στο οποίο η νούμερο 1 παρουσιάστρια στον κόσμο Ellen DeGeneres, σχολιάζει την guest «εμφάνισή» της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» που προβάλλεται κάθε απόγευμα από τον ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή της η Ellen DeGeneres, διηγείται με τον δικό της μοναδικό τρόπο πως ακριβώς έμαθε η ίδια για τον «ρόλο» της στην επιτυχημένη σειρά, ενώ σχολιάζει και την εμφάνισή της στην επίμαχη φωτογραφία-μέσω της οποίας εμφανίζεται στο «Μπρούσκο».

«Εξηγήσεις» στην διάσημη παρουσιάστρια έδωσε μέσω των social media ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος της ανέλυσε και τον ρόλο που η ίδια διαδραματίζει στην τηλεοπτική του ζωή.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε: «Πρέπει να ξέρεις πως υποδύεσαι μια αναίσθητη μητέρα δυο αγοριών -μήπως ήρθε η ώρα να τα συναντήσεις;- και ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας κρασιού».

Στην Ellen DeGeneres απάντησε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που επίσης πρωταγωνιστεί στο «Μπρούσκο»

«Είμαστε οι δίδυμοι γιοι σου. Δεν θα μας συναντήσεις;», έγραψε ο νεαρός ηθοποιός, συνοδεύοντας το tweet με μια φωτογραφία του.