X

Ασυγκράτητοι δικαστικοί υπάλληλοι έκαναν σεξ την ώρα της δίκης!

Δύο υπάλληλοι του δικαστηρίου της Γένοβας έγιναν ο λόγος για να διακοπεί μία δίκη για ανθρωποκτονία, αφού έκαναν σεξ σε κοινή θέα.

Ant1news

Μία δικαστής στην Ιταλία διέκοψε μία δίκη για ανθρωποκτονία όταν διαπίστωσε ότι δύο δικαστικοί υπάλληλοι έκαναν σεξ σε διπλανό γραφείο.

Φαίνεται πως οι δύο υπάλληλοι του δικαστηρίου Παλάτζο ντε Γκουστιόζα, στην Τζένοβα, νόμιζαν ότι το σκούρο τζάμι της αίθουσας τους κάλυπτε, αλλά έκαναν λάθος.

Η δικαστής διέκοψε τη διαδικασία στο τέλος, λίγο πριν κλείσει την υπόθεση ανθρωποκτονίας που εκδίκαζε, για να διευθετήσει την κατάσταση, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent.

Πλέον διενεργούνται έρευνες για το πώς έγινε το περιστατικό, κατά τη διάρκεια της δίκης ενός άνδρα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε έναν άστεγο στην ιταλική πόλη, τον περασμένο χρόνο.

Ένας υπάλληλος του δικαστηρίου, μάρτυρας του περιστατικού, περιέγραψε πώς έγινε:

«Εκεί που θα έκλεινε η ημέρα, με την περίληψη της υπόθεσης, άρχισαν ξαφνικά να ακούγονται κάτι περίεργοι θόρυβοι, γυρίσαμε και είδαμε στη δίπλα αίθουσα τους δύο γυμνούς ανθρώπους. Ήταν ολοφάνερο ότι έκαναν σεξ.

Προφανώς νόμιζαν ότι κανένας δεν τους βλέπει εξαιτίας του σκούρου τζαμιού. Η δικαστής αμέσως διέκοψε τη δίκη και εκκένωσε την αίθουσα.

Είναι και οι δύο υπάλληλοι του δικαστηρίου, το θέμα ωστόσο είναι λεπτό, καθώς ο ένας από αυτούς είναι παντρεμένος κι έτσι ακόμα δεν έχουμε μάθει τα ονόματά τους».

Ανώτεροι υπάλληλοι του δικαστηρίου της Γένοβας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός, το οποίο χαρακτήρισαν «ανάρμοστο».