X

Από ανακοπή πέθανε ο Σωτήρης Βάγιας

Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αποχαιρετούν σήμερα τον ηθοποιό Σωτήρη Βάγια, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή «προδομένος» από την καρδιά του σε ηλικία 53 ετών.

Ant1news


Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον άτυχο ηθοποιό Σωτήρη Βάγια ο οποίος πέθανε από έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητό του. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 15.00, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του ηθοποιού, η οποία, περίμενε τον γιό της να την επισκεφθεί για την ονομαστική της εορτή, αλλά έμαθε πως είχε ξεψυχήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός «έφυγε» την ημέρα που έκανε γενικές εξετάσεις για χατίρι της, καθώς είχε πόνους στο στομάχι τις δύο τελευταίες ημέρες που της προκάλεσαν ανησυχία. Άλλωστε στην οικογένεια υπάρχει ιστορικό καρδιοπάθειας, αφού ο πατέρας του είχε πεθάνει σε ηλικία 58 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον ηθοποιό και όσοι δούλεψαν μαζί του, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό συνεργάτη και άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε, παρά τα προβλήματά του.

Ο 53χρονος  ηθοποιός εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης, από ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.  Από τη νεκροψία της σορού, που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, προέκυψε ότι ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το πόρισμα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνίστησε στην σειρά "Καλημέρα Ζωή" αλλά και σε άλλες σειρές όπως "Κωνσταντίνου και Ελένης", "Μεν και Δεν" και "Φρούτα Εποχής".

Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».