X

Νέα παγκόσμια μόδα: Ταξιδεύουν και φωτογραφίζονται… topless

Παγκόσμια φρενίτιδα έχει προκαλέσει η νέα μόδα που «καταργεί» τις selfies φωτογραφίες και τη θέση τους παίρνουν οι γυμνόστηθες ταξιδιωτικές φωτογραφίες.

Ant1news

Τρεις βρετανίδες τουρίστριες και φίλες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν μία νέα μόδα που σαρώνει στα social media, αφού ανεβάζουν φωτογραφίες τους από τα μέρη στα οποία ταξιδεύουν, ποζάροντας… topless, κερδίζοντας χιλιάδες θαυμαστές αλλά και... μιμητές.

Ο λόγος για τις Ολίβια Έντγκιντον, Λύδια Μπάκλερ και Ινγκβιλντ Μάρσταιν Όλσεν, οι οποίες έθεσαν σε εφαρμογή το «Topless Tour Project», ενθαρρύνοντας τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να νιώσουν άνετα και ελεύθερα και να μοιραστούν την ομορφιά των τόπων που επισκέπτονται με μια ιδέα από γυμνό.

Βέβαια, οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι τόσο προκλητικές, όσο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς αναλογιζόμενος τον τίτλο του project τους, αφού δεν φαίνεται τίποτα περισσότερο, παρά μόνο οι πλάτες των γυναικών.

Οι τρεις κοπέλες που συγκατοικούν στο Γκρίνουιτς και σπουδάζουν στο Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance έχουν ποζάρει μέχρι τώρα χωρίς σουτιέν στο Όσλο, στη Νέα Υόρκη, στο Μάντσεστερ, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο.

Την ιδέα της φαίνεται πως συμμερίζονται πολλοί, καθώς το πρότζεκτ στο Instagram έχει σχεδόν 13.000 followers, ενώ πολλοί εξ αυτών αναρτούν τις δικές τους λήψεις με hashtag #TheToplessTour.

Εξηγώντας το μήνυμα πίσω από την ιδέα, η Olivia είπε: “Το Topless Tour είναι το άνοιγμα του γυμνού στήθους και της καρδιάς μας στον κόσμο”.