X

Μια καρακάξα κάνει βόλτα... με το αυτοκίνητο!

Την… τσάρκα της θέλησε να κάνει μια καρακάξα η οποία «επιβιβάστηκε» σε παρμπρίζ αυτοκινήτου, στους υαλοκαθαριστήρες συγκεκριμένα και απόλαυσε τη βόλτα της οδικώς…

Ant1news

Μετά από μια συναυλία στο Royal Albert Hall στις 20 Μαΐου μια παρέα επέστρεφε στο σπίτι της, όταν διαπίστωσε ότι στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου υπήρχε ένας απρόσκλητος επισκέπτης.  Βόλτα με το αυτοκίνητο θέλησε να κάνει μια πεισματάρα, αλλά ομολογουμένως φιλική καρακάξα

Ο οδηγός προσπάθησε να την διώξει, για να ξεκινήσει την διαδρομή του, όμως η καρακάξα αρνήθηκε να κατέβει από τον υαλοκαθαριστήρα στον οποίο είχε αποφασίσει να περάσει το βράδυ της.

Ο οδηγός ξεκίνησε τη διαδρομή που διήρκεσε περίπου 20 λεπτά  και η καρακάξα εκεί. Ακόμη και όταν ο οδηγός προσπάθησε να την διώξει βάζοντας σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες εκείνη δεν άλλαξε θέση.

« Ήταν πολύ αστείο όταν τη βρήκαμε να κοιμάται στο μπαρμπρίζ αλλά μετά από λίγο ήθελα απλώς να φύγει» είπε ο οδηγός του οχήματος και πρόσθεσε:  « Το πουλί ήταν προφανώς πολύ κουρασμένο. Αλλά χάρηκα που τελικά πέταξε μακριά. Κάθε φορά που πηγαίναμε κοντά άνοιγε τα μάτια του και ήταν σαν να μας λέει, “σας παρακαλώ , αφήστε με στην ησυχία μου”.»