X

Οι κρυφοί εραστές της Τζάκι Κένεντι

Ένα νέο βιβλίο-φωτιά αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ερωτικής ζωής της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση.

Ant1news

Για τις απιστίες του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έχει χυθεί πολύ μελάνι… Οι συγγραφείς Ντάρβιν Πόρτερ και Ντάνφορθ Πρινς προτίμησαν να ασχοληθούν με τη μυστική ερωτική ζωή της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση και αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον που έχει προκληθεί πριν ακόμη κυκλοφορήσει το βιβλίο, τότε έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

Αν και φημολογείτο πως η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ διατηρούσε δεσμό με τον Μπόμπι Κένεντι μετά τη δολοφονία του συζύγου της το 1963, δεν υπήρχαν αναφορές για ειδύλλιο με άλλον Κένεντι. Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η Τζάκι είχε παράνομη ερωτική σχέση και με τον Τέντι Κένεντι. «Μπορεί να το πει κανείς… αδερφική αγάπη. Τρεις όμορφοι Ιρλανδο-αμερικανοί αδερφοί ήταν γραμμένο να ερωτευθούν την Τζάκι. Με διαφορετικούς τρόπους, εκείνη αγάπησε και τους τρεις», αναφέρεται στο βιβλίο.

Η Τζάκι Κένεντι δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση τις ερωτικές επιδόσεις του συζύγου της και φέρεται να είχε πει: «Ήθελε ένα στα γρήγορα και μετά έπαιρνε ξανά τηλέφωνο κάποιον ανόητο πολιτικό. Όταν έκανε σεξ μαζί μου, μετά γυρνούσε πλευρό και κοιμόταν αμέσως.»

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο «Ζακλίν Κένεντι-Ωνάση: Μια ζωή πέρα από τα πιο τρελά της όνειρα», η Τζάκι είχε πολλές κατακτήσεις μεταξύ αστέρων του Χόλιγουντ. Μεταξύ των γνωστότερων συγκαταλέγονται ο Πολ Νιούμαν, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Γκρέγκορι Πεκ και ο Γουόρεν Μπίτι.