X

Οι αποκαλύψεις και η συγκίνηση της Τζένης Χειλουδάκη

Τι έκανε την Τζένη Χειλουδάκη να «λυγίσει» στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Ant1news

Έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, η Τζένη Χειλουδάκη «επισκέφθηκε» τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τη ζωή της, χωρίς να λείψουν και οι στιγμές μεγάλης συγκίνησης.

Η Τζένη Χειλουδάκη, μίλησε για την βαθιά κατάθλιψη που πέρασε όταν της έκαναν «πόλεμο» κάποιοι άνθρωποι:  «Εκείνο το διάστημα ήταν να κάθομαι στον καναπέ μου με τα αδέσποτά μου και να τρώω. Ξεσπούσα στην ηδονή της γεύσης. Φαίνεται εξάλλου. Δεν με πειράζει καθόλου που είμαι έτσι. Θεωρώ ότι τιμωρώ τον εαυτό μου. Αυτό το κορμί και αυτή η ομορφιά, που κάποια στιγμή θα έφευγε, μου έκανε κακό. Ήταν η Τζένη «το τέρας», που υπάρχει ακόμα μέσα μου αλλά τη φιμώνω γιατί υπάρχει ακόμα. Με σακάτεψε»…

Όσο για τη σχέση με τα αδέρφια της και την φυγή της από το σπίτι, όταν ήταν 12 ετών, είπε: «Τα αδέρφια μου είχαν θέμα. Στα 12 μου θυμάμαι τον αδερφό μου να μου κόβει τα μαλλιά με το ζόρι κι εγώ του είπα “Και στο μπουκάλι να με βάλεις θα το κάνω και με τον φελό”. Μετά, έφυγα από το σπίτι».

Εξομολογήθηκε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου αν προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. «Γάμο; Ξερνάω τώρα!», είπε με χιούμορ ενώ αποκάλυψε ότι αυτή τη περίοδο είναι παντρεμένη καθώς έκανε ένα γάμο για συγκεκριμένους λόγους και ο σύζυγός της δεν της δίνει το διαζύγιο. «Σε ενάμιση χρόνο θα πάρω διαζύγιο».

Μέσα σε έναν χείμαρρο εξομολογήσεων, η Τζένη Χειλουδάκη είπε μεταξύ άλλων ότι διατηρούσε σχέση με την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι. Μάλιστα, όπως είπε, η σχέση τους ήταν διάρκειας ενός έτους.

«Στη Ρώμη όταν ήμουν ένα χρόνο είχα δεσμό με ένα πολύ γνωστό μοντέλο» είπε η Τζένη Χειλουδάκη και όταν ρωτήθηκε ποιο είναι αυτό το μοντέλο απάντησε: «Η Κάρλα Μπρούνι».

Εκεί που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ήταν όταν μίλησε για τη μητέρα της και την "ατσάλινη" σχέση που έχουν οι δυο τους "Η μητέρα μου είναι το οξυγόνο μου...θα πεθάνω αν φύγει από τη ζωή...», είπε και λύγισε αρχίζοντας να δακρύζει.