X

Που έχουν έκπτωση οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ;

Sυνεργασία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνων με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας.

Ant1news

Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του Ομίλου ΟΑΣΑ.

Η συνεργασία του Οργανισμού  Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνων (ΟΑΣΑ) με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 στα γραφεία του ΟΚΑΑ, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιο Σκορδά, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΚΑΑ Πάνο Σταμπουλίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γρηγόρη Δημητριάδη.

Με αυτή την πρωτοβουλία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Όμιλος ΟΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα του. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική προώθησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών, κάνοντας τες πιο ελκυστικές.

Από την πλευρά του, «ο ΟΚΑΑ δείχνει με την κίνηση αυτή την κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητά του προσφέροντας ακόμα πιο χαμηλές τιμές στον καταναλωτή δημιουργώντας παράλληλα κίνητρα για μεγαλύτερη αστική κινητικότητα».