X

Θαμπώθηκε ο Κάμερον από την Αντζελίνα Τζολί

Η διάσημη ηθοποιός, που βρίσκεται στο Λονδίνο για τη διεθνή σύνοδο ενάντια στη σεξουαλική βία, είχε συνάντηση με τον βρετανό πρωθυπουργό στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Ant1news

«Καρφώθηκε» ο Ντέιβιντ Κάμερον, έχοντας δίπλα του την Αντζελίνα Τζολί και δε μπορούσε να κρύψει το θαυμασμό του για την δημοφιλή σταρ του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας και συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στην πρώτη διεθνή σύνοδο για τον σκοπό αυτό, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, η βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ουίλιαμ Χέιγκ, δεσμεύτηκαν να διασφαλίσουν πως η πρώτη διεθνής σύνοδος για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας θα οδηγήσει σε δραστικά μέτρα για την τιμωρία των υπευθύνων και τη βοήθεια προς τα θύματα.

Περίπου 1.200 αξιωματούχοι από 150 χώρες του κόσμου συμμετέχουν στην 4ήμερη σύνοδο που ξεκίνησε την Τρίτη στο Λονδίνο. Η σύνοδος πραγματοποιείται στη σκιά της απαγωγής 200 μαθητριών στη Νιγηρία, του λιθοβολισμού μία εγκύου στο Πακιστάν και του ομαδικού βιασμού δύο κοριτσιών στην Ινδία.