X

Σοκάρει ο 22χρονος σατανιστής – δολοφόνος στην Γλυφάδα

Πολτοποίησε το κεφάλι μιας άστεγης και την προσέφερε θυσία στον Σατανά, ενώ ήταν έτοιμος και για νέα ανθρωποθυσία.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 22χρονος σκότωσε, με απίστευτη βαρβαρότητα, ανήμερα το Πάσχα μια άστεγη γυναίκα σε πλατεία στο κέντρο της Γλυφάδας για να την προσφέρει στον Εωσφόρο όπως είπε στην αστυνομία.

Η γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, με πολτοποιημένο το κεφάλι της, στο πάρκο της εκκλησίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο 22χρονος νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε την 40χρονη άστεγη στην Γλυφάδα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στους άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας Αττικής, είχε σκοπό να δολοφονήσει και άλλη γυναίκα στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός έφυγε από το σπίτι ανήμερα του Πάσχα, οδηγούμενος από τον Σατανά όπως ισχυρίστηκε, ο οποίος θα του υποδείκνυε και το θύμα.

Ο 22χρονος είδε την 40χρονη να κοιμάται στο παγκάκι, στάθηκε λίγα μέτρα μακριά της. Στην συνέχεια έκοψε το χέρι του και με το αίμα του σχημάτισε το 666 και έναν ανάποδο σταυρό στο παγκάκι. Αμέσως μετά πήρε μια πέτρα με την οποία επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, πολτοποιώντας της το κεφάλι. έβαλε την πέτρα στην σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια.

Όταν οι  αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από περαστικούς για το ειδεχθές έγκλημα ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή. Έτσι εντόπισαν την ματωμένη πέτρα. Πήραν δείγμα από το αίμα και βρήκαν το DNA του δολοφόνου. Όμως ο 22χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και έτσι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ταυτότητά του.

Το δεύτερο πράγμα που οδήγησε στην σύλληψη του νεαρού δράστη ήταν η ενασχόληση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επισκεπτόταν σελίδες με στατιστικό περιεχόμενο, ενώ διάβαζε και ανάλογα βιβλία. Είχε δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook και δεν δίσταζε στις συνομιλίες του να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι σατανιστής και ότι είχε κάνει και φόνο στο όνομα του Σατανά.

Έτσι η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος εντόπισε τα ίχνη του καθώς και τον τόπο διαμονής του. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν και τη Δευτέρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του, όπου από το DNA διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.

Ο νεαρός ομολόγησε τις πράξεις και με την δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5 ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.. Ο πατέρας του, συνταξιούχος ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, προσπάθησε να βοηθήσει το γιο του όμως δεν τα κατάφερε.