X

Στενοχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να κάνει κι άλλη ανθρωποθυσία

Ο 22χρονος σατανιστής όση ώρα περιέγραφε με λεπτομέρειες τις πράξεις του, στους αστυνομικούς, δεν έδειξε ούτε στιγμή ίχνος μεταμέλειας.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα παρουσιαστεί στον 19ο τακτικό ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί ο 22χρονος, που τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σκότωσε μία άστεγη στη Γλυφάδα, ως θυσία προς τον Εωσφόρο. 

Νωρίς το πρωί συναντήθηκε με τον συνήγορό του, Φαήλο Κρανιδιώτη, για να ετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή, που θα ακολουθήσουν, ενώ από τη σύλληψή του και ύστερα χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ήρεμος, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη απαίτηση. 

Αξιωματικοί, που ανέκριναν τον 22χρονο, μιλούν για έναν άνθρωπο, που δείχνει αρχικά να έχει σώας τας φρένας, αλλά ύστερα από παρατήρηση αντιλαμβάνεσαι «κάτι διαφορετικό» στο βλέμμα του. 

Όση ώρα περιέγραφε με λεπτομέρειες τις πράξεις του, δεν έδειξε ούτε στιγμή ίχνος μεταμέλειας, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι στενοχωρήθηκε, επειδή συνελήφθη και έτσι δεν κατάφερε να συνεχίσει τις ανθρωποθυσίες προς τον Σατανά και να γίνει ένας από τους «εκλεκτούς» του, όπως ο ίδιος νόμιζε, χωρίς –φυσικά- να έχει πει κάτι τέτοιο στους αστυνομικούς. 

Ο 22χρονος από μικρή ηλικία ξεκίνησε να μελετά βιβλία για διάφορες ιδεολογίες και, όπως δήλωσε, η λατρεία του Εωσφόρου είναι εκείνη, που τον μάγεψε. Κατά καιρούς, μάλιστα, ο αδελφός του είχε βρει στο δωμάτιό του βιβλία και σημειώσεις με σατανιστικό περιεχόμενο και τα είχε πετάξει στα σκουπίδια. 

Ο νεαρός, πάντως, συνέχισε να μελετά και, απ’ό,τι φαίνεται πριν προχωρήσει στη δολοφονία της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα είχε προαποφασίσει τον τρόπο και είχε επαναλάβει πολλές φορές στο μυαλό του την πράξη της… ανθρωποθυσίας. 

Είπε στους αστυνομικούς ότι ακολούθησε κατά γράμμα τα όσα αναφέρονται στα εγχειρίδια σατανισμού και εξαφάνισε την πέτρα, με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι του θύματος, όχι για να μην φθάσουν οι αρχές στα ίχνη του, αλλά γιατί –σύμφωνα με τους κανόνες- αποτελούσε «ιερό όπλο», το οποίο δεν έπρεπε να βρεθεί.