X

Είναι κούκλος αλλά… κακοποιός – Χαμός με την φωτογραφία του στο διαδίκτυο

Διατεθειμένες για «όλα» δηλώνουν οι απανταχού «ερωτοχτυπημένες» με έναν επικίνδυνο κακοποιό, η φωτογραφία του οποίου ανέβηκε στο διαδίκτυο και «έκαψε» καρδιές.

Ant1news

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε για περιπτώσεις γυναικών που ερωτεύονται άντρες που σκοτώνουν, άντρες που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, και που είναι διατεθειμένες να φτάσουν στα άκρα για να τους βοηθήσουν.

Μία τέτοια είναι και η περίπτωση του Jeremy Meeks, που δεν είναι μοντέλο, αλλά… κακοποιός και έχει ξεσηκώσει τις γυναίκες όλου του κόσμου. Η φωτογραφία του από το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον της βόρειας Καλιφόρνιας που αφήνει να φανούν τα γαλανά του μάτια και τα σαρκώδη χείλη του έκανε το γύρο του πλανήτη μέσω facebook κάνοντας πολλές γυναίκες να τον «ποθήσουν» ερωτικά.

Οι γυναίκες τον ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και έκαναν like στη φωτογραφία που ανέβηκε από το αστυνομικό τμήμα πάνω από 20.000 φορές μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Χαμός έγινε και στο Twitter και ο 30χρονος έγινε το πρόσωπο της ημέρας.

Τα σχόλια στο facebook είναι απολαυστικά:

«Γιατί είναι ένοχος; Γιατί είναι σέξι;»

«Βάλτε τον στο ημερολόγιο της φυλακής αλλά σε κάθε μήνα», έγραψε κάποιος άλλος. 

Ο Meeks που είναι ήδη καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα συνελήφθη ως μέλος συμμορίας και στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά. Η εγγύηση είναι 900.000 δολάρια και φήμες αναφέρουν ότι ήδη γίνεται έρανος για να συγκεντρωθεί το πόσο!!!