X

Ο Μπομπ Ντίλαν για δύο συναυλίες στη χώρα μας

Ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ant1news

Είναι τραγουδοποιός, ερμηνευτής, ποιητής… Είναι το πρόσωπο πίσω από τις μεγαλύτερες μουσικές δημιουργίες που έχουν ερμηνευτεί από δεκάδες είδωλα της ροκ και ποπ μουσικής σκηνής. Είναι ο άνθρωπος που στο αμερικανικό πανεπιστήμιο έχει γίνει θέμα διδακτορικής μελέτης... το πρόσωπο που τραγούδησε την ειρήνη, την αμφισβήτηση, την επανάσταση.

Το «Knocking on the heaven's door» είναι ο ύμνος, που οφείλει κάθε καταξιωμένος ρόκερ να τραγουδήσει...

Εναντιώθηκε στις φυλετικές διακρίσεις, ορκίστηκε στην αγάπη... Κέρδισε συνολικά 11 Γκράμι, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Όσκαρ... Από το 1988 ξεκινησε την περιοδεία δίχως τέλος... που μέχρι σήμερα μετρά 2.200 παραστάσεις.

Ένας συνθέτης-στιχουργός, που το «Like a rolling stone» το έγραψε σε επιστολόχαρτο ξενοδοχείου. Πάνω στη δική του έμπνευση πάτησαν οι μεγάλοι θρύλοι της ροκ.

Ο Μπομπ Ντίλαν, ο μουσικάνθρωπος, θα χτυπήσει την πόρτα της Ελλάδας και θα μας τραγουδήσει με αυτή την ένρινη, αφηγηματική, ποιητική, σφυρηλατημένη από τον Μπωντλέρ, Ρεμπώ και Τι Ες Έλιοτ, φωνή του.

Πρώτη στάση, 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά, ραντεβού στο terra vibe στην Αθήνα! Για να ανεβάσει το συναίσθημα στα ύψη, για να γνωρίσουμε από κοντά το ιερό δισκοπότηρο της  αμερικανικής μουσικής.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 36 έως και 39 ευρώ, οι μουσικόφιλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα ticket house, την ιστοσελίδα www.tickethouse.gr και www.ticketpro.gr