X

Ναζί από... κούνια Μιχαλολιάκος και Παππάς

Φωτογραφίες- ντοκουμέντα  που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι ναζιστικό, αλλά εθνικιστικό κόμμα, βγήκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ant1news

Πλήθος φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζονται οι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με περιβολές, χαιρετισμούς και σύμβολα καθαρά ναζιστικά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία εναντίον των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και τις οποίες δημοσιεύει σήμερα οι Εφημερίδα των Συντακτών, μπορούν να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι ναζιστές, αλλά εθνικιστές.

Σε αυτές ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται, στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της οργάνωσης, μόνοι τους ή και μαζί, να χαιρετούν ναζιστικά, έχοντας υπερήφανα στο μπράτσο τους περασμένη τη σβάστικα.

Σε άλλα στιγμιότυπα, φορούν αυτοσχέδιες ναζιστικές στολές.

Εικόνα από τα γραφεία του κόμματος δείχνει σημείο της επιγραφής του σβησμένο από τη σβάτικα, για να αντικατασταθεί με το σήμα των SS.

Σε γερμανικό νεκροταφείο, ο Χρήστος Παππάς χαιρετά ναζιστικά, με τη σβάστικα περασμένη στο μπράτσο του.

Και ο Ηλίας Κασιδιάρης, μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης, μασκοφορεμένα, γιορτάζουν την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου, κρατώντας τη ναζιστική σημαία, με την οποία υπερήφανα φωτογραφίζονται.