X

Συγχαρητήρια Τσίπρα και Κουτσούμπα στην Εθνική Ελλάδος

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα έστειλαν στην Εθνική ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, για την πρόκρισή της στους "16" του Μουντιάλ.

Ant1news

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απέστειλε στην αποστολή  της Εθνικής Ομάδας συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου.

«H νίκη σας γέμισε χαρά όλη την Ελλάδα. Η αποφασιστικότητά σας και το ομαδικό σας πνεύμα είναι παράδειγμα για όλους μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη μεγάλη εμφάνιση και την πρόκριση στονεπόμενο γύρο. Στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. προσφέρατε ένα χαμόγελογια όλους τους Έλληνες.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.»

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα έδωσε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την πρόκριση της εθνικής ομάδας, για πρώτη φορά, στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της διοργάνωσης. Η μεγάλη επιτυχία σας και η χαρά του κόσμου που τη συνόδευσε, δείχνει την ανάγκη για ένα ποδόσφαιρο, έναν αθλητισμό δικαίωμα και όχι εμπόρευμα, που θα  αγκαλιάζει όλη τη νεολαία, το λαό».