X

Το πιο… απρόσμενο photo bomb

Πως θα αντιδρούσατε αν ξαφνικά πεταγόταν μπροστά στην κάμερά σας ένα… λάμα, ενώ προσπαθείτε να φωτογραφήσετε το Μάτσου Πίτσου;

Ant1news

Ο 34χρονος Junishi Masuda, είχε όνειρο ζωής να επισκεφθεί το ιστορικό μνημείο του Μάτσου Πίτσου στο Περού κι όταν τελικά τα κατάφερε, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Όχι, που αντίκριζε το Μάτσου Πίτσου, αλλά που ένα… λάμα «πετάχτηκε» μπροστά του την ώρα που απαθανάτιζε με την φωτογραφική του μηχανή το ιστορικό μνημείο!


Το συμπαθέστατο ζώο, που παρέα με τα υπόλοιπα μέλη του κοπαδιού του εκείνη την ώρα απολάμβανε το… γεύμα του κοντά στο αξιοθέατο, έκανε την έκπληξη και αποτυπώθηκε στην φωτογραφία του ανυποψίαστου τουρίστα για πάντα!


"Όλα ήταν απασχολημένα με το γεύμα τους. Δεν περίμενα να έχουν καμία αντίδραση απολύτως. Μάλιστα, δεν φάνηκε να τα ενοχλεί καθόλου η παρουσία του κόσμου. Τότε, έστησα τη φωτογραφική μηχανή μου, για να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Ένα από αυτά σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε. Μέχρι να ξαναστήσω την κάμερα και να τραβήξω τη δεύτερη φωτογραφία, είχε γουρλώσει τα μάτια του, πόζαρε και στεκόταν, σαν να περίμενε, να το φωτογραφίσω. Εγώ απλά προσπαθούσα, να τραβήξω την τέλεια φωτογραφία", είπε ο Masuda στη Mirror.