X

Φόρεσε ένα… σουρωτήρι στο καπέλο και ζήτησε άδεια οπλοφορίας!

Δηλώνει οπαδός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος και πέρασε με επιτυχία όλα τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε.

Ant1news

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που χορηγεί τις άδεις οπλοφορίας όταν αντίκρισαν τη φωτογραφία στην σχετική αίτηση ενός νεαρού.

Ο 30χρονος Αυστραλός αντί για… καπέλο, φόρεσε ένα σουρωτήρι στο κεφάλι του και έβγαλε τη φωτογραφία που θα συνόδευε την αίτησή του για να πάρει άδεια οπλοφορίας.

Στη συνέχεια υπεβλήθη σε ψυχιατρικά τεστ τα οποία πέρασε με επιτυχία, ωστόσο αυτό δεν του δίνει απευθείας την άδεια οπλοφορίας αφού θα πρέπει να βγάλει καινούργια φωτογραφία, αυτή τη φορά χωρίς το σουρωτήρι!

 «Ο νόμος ορίζει ότι μπορείς να φοράς ότι θες στο κεφάλι σου αρκεί να μην καλύπτεται το πρόσωπό σου» φέρεται να είπε  σύμφωνα με την «Mirror» ο 30χρονος που δηλώνει και οπαδός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, όμως δεν έπεισε τις αρχές. 

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες η αυστραλιανή υπηρεσία θρησκειών απέρριψε την αίτηση αναγνώρισης ως επίσημης θρησκείας, της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, κρίνοντας ότι πρόκειται για ένα κίνημα που σατιρίζει τις επίσημες θρησκείες και κυρίως τον Δημιουργισμό.

 Στην Αυστραλία οι πιστοί του Μακαρονοτέρατος υπολογίζονται σε 450.