X

Monty Python: Η μεγάλη επιστροφή

Οι Monty Python, τους οποίους ο Μικ Τζάγκερ χαρακτηρίζει ρυτιδιασμένους γέρους,  επιστρέφουν στη σκηνή και θα πλαισιώνονται από…. ενδιαφέρουσες παρουσίες

Ant1news

Στη σκηνή ανεβαίνουν έπειτα από 30 χρόνια οι Monty Python, που θα κάνουν δέκα παραστάσεις στο Λονδίνο, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους.

Παρέα τους πάνω στη σκηνή θα έχουν έναν ψόφιο παπαγάλο, χορεύτριες gogo και τον αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ! Το σόου, ο προϋπολογισμός του οποίου έφτασε τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ, θα περιλαμβάνει διάφορα σκετς, τραγούδια και χορούς, θα είναι δηλαδή ιδιαίτερα πληθωρικό   Ο Τζον Κλιζ, ο Μάικλ Πέιλιν, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Έρικ Άιντλ και ο Τέρι Τζόουνς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες υποσχέθηκαν ότι το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό και, εννοείται, θεοπάλαβο.

Η παράσταση τιτλοφορείται "One Down, Five to Go" (δηλαδή σε ελεύθερη απόδοση "Ένας στο χώμα, πέντε έτοιμοι να φύγουν") προς τιμή του έκτου μέλους της ομάδας, του Γκρέιαμ Τσάπμαν ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 1989.

Η O2 Arena όπου θα παίξουν οι Μόντι Πάιθον αναμένεται ότι θα είναι κατάμεστη από 14.000 θεατές κάθε βράδυ. Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε η επανένωσή τους και η επιστροφή τους στη σκηνή, τον περασμένο Νοέμβριο, τα εισιτήρια της πρώτης παράστασης εξαντλήθηκαν μέσα σε 44 δευτερόλεπτα.

Η τελευταία παράσταση, στις 20 Ιουλίου, θα αναμεταδοθεί απευθείας σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο (στην Αθήνα στον «Δαναό»), ως το "τελευταίο αντίο" της ομάδας στους πιστούς οπαδούς της. "Είναι προτιμότερο να το κάνουμε μία φορά καλά, στην Αγγλία, όπου ξεκίνησαν όλα και μετά να σταματήσουμε", τόνισε ο Τζον Κλιζ.

Για τον Μικ Τζάγκερ πάντως οι Monty Python δεν είναι παρά μια παρέα ρυτιδιασμένων γέρων, όπως τους χαρακτηρίζει σε ένα χιουμοριστικο βίντεο

Το βίντεο στρέφει τα σαρκαστικά του βέλη τόσο «κατά» των Python, όσο και του ίδιου του Τζάγκερ, ο οποίος δηλώνει: «Ο καλύτερος (από τους Monty Python) πέθανε πριν από χρόνια. Ίσως τη δεκαετία του 1970 να ήταν φανταστικά -ήταν ό,τι πιο αστείο υπήρχε. Αλλά (τώρα) τα έχουμε όλα ξαναδεί. Τα έχουν όλα ανεβάσει στο YouTube».