X

Δίδυμες μοιράζονται τον ίδιο άνδρα και το ίδιο κρεβάτι…

Το ευτυχισμένο τρίο, ένας 31χρονος και δύο 28χρονες δίδυμες, είναι μαζί τους τελευταίους 18 μήνες.

Ant1news



Με δύο 28χρονες δίδυμες αδελφές, την Άννα και τη Λούσι ΝτεΣίνκουε, έχει την τύχη να έχει σχέση ένας 31χρονος μηχανικός, ο Μπερν Μπάιρν. 

Οι 28χρονες, που έχουν ξοδέψει πάνω από 150.000 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να είναι απόλυτα ίδιες, μοιράζονται τους τελευταίους 18 μήνες τον ίδιο άνδρα και το ίδιο κρεβάτι, στο σπίτι της μητέρας τους στο Περθ της Αυστραλίας, σύμφωνα με το περιοδικό Woman’s Day.

Στην αρχή ο 31χρονος μηχανικός δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των δύο γυναικών, όμως τώρα δείχνει να το έχει συνηθίσει.



«Είναι η πρώτη μου φορά με δύο συντρόφους και για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ δύσκολο» επειδή πρέπει να διατηρούνται στο 100% οι ισορροπίες, ανέφερε ο 31χρονος στο περιοδικό, πρόσθεσε, όμως, ότι συμφωνεί με τις συντρόφους του πως αυτό είναι ένα «ωραίο πρόβλημα να έχεις».



Οι δύο 28χρονες δίδυμες τον αποκαλούν «τον Εκλεκτό» και όχι άδικα, ενώ τονίζουν ότι είναι πολύ ενεργά κορίτσια στην κρεβατοκάμαρα, με αποτέλεσμα ο Μπεν να χρειάζεται διπλάσια ενέργεια, όπως λένε χαρακτηριστικά.