X

Στο ελικόπτερο εκλάπη ο ιατρικός φάκελος του Σουμάχερ

Στο στόχαστρο των ερευνών για τους υπαίτιους της εξαφάνισης του ιατρικού φακέλου του Σουμάχερ βρίσκεται η εταιρεία που ανέλαβε τη μεταφορά του πρωταθλητή από την Γκρενόμπλ στη Λοζάνη.

Ant1news

Η ελβετική εταιρεία που μετέφερε τον Μίκαελ Σουμάχερ από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Λοζάνη είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση του ιατρικού φακέλου του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 και ως εκ τούτου, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών.

Την αποκάλυψη έκανε τη γαλλική εφημερίδα Le Dauphine Libere.

Τον περασμένο μήνα η εκπρόσωπος της οικογένειας είχε δηλώσει ότι εξαφανίστηκαν τα έγγραφα νοσηλείας του «Σούμι» καταγγέλλοντας ότι είχαν πουληθεί σε γερμανικά, γαλλικά και βρετανικά ΜΜΕ προς 50.000 ευρώ.

Η Κορίνα Σουμάχερ χθες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά από πολύ καιρό. Η σύζυγος του πρωταθλητή χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο σε όσους βρέθηκαν στο τουρνουά ιππασίας που διοργανώθηκε στο ράντσο της οικογένειας.

 Πολλοί δικαιολόγησα την καλή της διάθεση ως αντίκτυπο της βελτίωσης που παρουσιάζει η υγεία του άνδρα της. Η ίδια ειδικεύεται στην ιππασία, άθλημα στο οποίο είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο  Reining, το 2010.