X

Αυτή είναι η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο

Απολαύστε την κατάβαση- έστω και εικονικά- από τη ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου. Με ύψος πάνω από 50 μέτρα κρίνεται… ακατάλληλη για υψοφοβικούς

Ant1news

Αυτή είναι η ψηλότερη και πιο γρήγορη νεροτσουλήθρα που υπάρχει στον πλανήτη, η οποία υπόσχεται μια εμπειρία… τρομακτική. Ο ιδιοκτήτης της βούτηξε πρώτος για να πείσει τον κόσμο ότι το έργο είναι 100% ασφαλές, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν «το πιο τρομακτικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του».

Η Verrückt είναι και επίσημα, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η ψηλότερη και πιο απότομη νεροτσουλήθρα στον κόσμο και έχει ύψος 51,38 μέτρα. Η ταχύτητα κατάβασης προκαλεί δέος... αγγίζοντας τα 104,6 χλμ την ώρα!. Η νεροτσουλήθρα Verruckt, που γερμανικά σημαίνει «τρελαίνομαι», βρίσκεται στο Κάνσας των ΗΠΑ και το άνοιγμα της έχει μέχρι σήμερα αναβληθεί τρεις φορές εξαιτίας προβλημάτων που αφορούσαν την ασφάλειά της.

Ο ιδιοκτήτης της νεροτσουλήθρας θέλοντας να πείσει τους υποψήφιους επισκέπτες ότι η τεράστια νεροτσουλήθρα είναι ασφαλής τώρα πια για το κοινό, ανέβηκε ο ίδιος και μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας που την σχεδίασε έκαναν την πρώτη δοκιμαστική πτώση! Αμέσως μετά ο Τζεφ Χένρι δήλωσε ότι επρόκειτο για την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του και ανέφερε ότι πέφτοντας από την νεροτσουλήθρα αισθάνθηκε σαν να πέφτει από το Empire State!