X

Πως πέρασε την πρώτη νύχτα στο κελί ο Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στον Κορυδαλλό από το μεσημέρι της Πέμπτης κι έγινε το... νέο μέλος της Χρυσής Αυγής που φτάνει στις φυλακές.

Ant1news

Τελικά ούτε ο Ηλίας Κασιδιάρης γλίτωσε την προφυλάκιση. Μπορεί να μην έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς τότε είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, μαζί με τους Νίκο Μίχο και Ηλία Παναγιώταρο, έγινε όμως τώρα με την συμπληρωματική απολογία, με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στον Κορυδαλλό από το μεσημέρι της Πέμπτης κι έγινε το... νέο μέλος της Χρυσής Αυγής που φτάνει στις φυλακές.

Στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο Ηλίας Κασιδιάρης συνάντησε τον αρχηγό του, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες πως οι σχέσεις τους είναι στο χειρότερο σημείο.

Στη φυλακή βρήκε ξανά και τους Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στο διάδρομο που οδηγούσε στο κελί του, Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός και Γερμενής τον υποδέχτηκαν θερμά, φωνάζοντας «κάνε κουράγιο», ενώ ο Γιάννης Λαγός άρχισε να φωνάζει συνθήματα.

Τον Ηλία Κασιδιάρη επισκέφτηκε συγγενικό του πρόσωπο λίγη ώρα αφού πέρασε τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να του πάει κάποια προσωπικά του αντικείμενα και ρούχα.

Η πρώτη νύχτα του στη φυλακή φαίνεται να πέρασε ήρεμα και χωρίς προβλήματα, ενώ το πρωί τον επισκέφτηκαν οι γονείς του.

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση προφυλάκισής του, ο Ηλίας Κασιδιάρης  σε τηλεφωνική του παρέμβαση μιλάει μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα κράτησης του Κορυδαλλού και σχολιάζει τη δικαστική απόφαση, ενώ όπως αναφέρει θα συνεχίσει να είναι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις.

Ακούστε τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τον Κορυδαλλό: