X

Υποψήφιο για βραβείο Emmy το σόου Ομπάμα – Γαλιφιανάκη

Το διάρκειας 6 λεπτών επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» είχε προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό...

Ant1news

Βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη μικρούς μήκους εκπομπή ψυχαγωγίας» διεκδικεί η εκπομπή του ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκη με καλεσμένο τον Μπαράκ Ομπάμα, την οποία τον περασμένο Μάρτιο είχε καθηλώσει 22 εκατομμύρια θεατές.

Το διάρκειας 6 λεπτών επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» είχε προκαλέσει ενθουσιασμό και είχε γίνει επιτυχία όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, καθώς είχε αποκαλύψει την χιουμοριστική φλέβα του προέδρου τον ΗΠΑ, ο οποίος με ετοιμότητα και αυτοσαρκασμό απαντούσε στα πειράγματα και τη σάτιρα του γνωστού ηθοποιού.

Ο Ομπάμα έγινε έξαλλος όταν ο Γαλιφιανάκης του είπε «είπατε ότι αν είχατε γιο δεν θα τον αφήνατε να παίξει ποδόσφαιρο. Πως ξέρετε ότι θα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θα ήταν σπασίκλας (nerd) όπως εσείς». Ο πρόεδρος απάντησε «Νομίζεις ότι η Μισέλ θα παντρευόταν έναν σπασίκλα;» Όταν ο Γαλιφιανάκης προσφέρθηκε να την ρωτήσει ο πρόεδρος επανήλθε «δεν θα σε αφήσω να την πλησιάσεις ποτέ».

Μετά τη μετάδοση της εκπομπής, ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι η επισκεψιμότητα στο ιστότοπο του Λευκού Οίκου αυξήθηκε κατά 40%.

Θυμηθείτε το...

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 25 Αυγούστου.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων, το Game of Thrones ηγείται της κούρσας, με 19 υποψηφιότητες, ενώ 18 υποψηφιότητες συγκεντρώνει το Fargo. Δεν λείπει το πολυσυζητημένο True Detective, καθώς και το House of Cards, το οποίο σε συνέντευξή του ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει πως παρακολουθεί φανατικά.