X

Έψαξε και βρήκε... βασίλειο για την κόρη του!

Ένας Αμερικανός διεκδικεί ένα αζήτητο κομμάτι γης στην Αφρική, προκειμένου να το κάνει βασίλειο για την 7χρονη κόρη του.

Ant1news

Όταν ο Τζερεμάια Χίτον άκουσε από την 7χρονη κόρη του, Έμιλι, πώς το όνειρο της είναι να γίνει πριγκίπισσα, της απάντησε πως θα έκανε τα πάντα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

«Εκείνη την εποχή δεν είχα ιδέα πώς θα μπορούσα να πραγματοποιήσω την επιθυμία της, αλλά ήξερα πως έπρεπε να βρω τον τρόπο», λέει ο ίδιος.

Ο αποφασισμένος αμερικανός πατέρας έκανε τη μελέτη του και βρήκε ένα από τα τελευταία αζήτητα κομμάτια γης στον πλανήτη, στη μέση της ερήμου στη μεθόριο μεταξύ Αιγύπτου και Σουδάν. Ταξίδεψε, λοιπόν, στην Αφρική και με ένα καραβάνι βρέθηκε στο Bir Tawil, μια έκταση 800 τετραγωνικών μιλίων, που δεν έχει διεκδικηθεί ούτε από την Αίγυπτο ούτε από το Σουδάν. Κάρφωσε στη γη μία αυτοσχέδια σημαία και «βάφτισε» την περιοχή «Βασίλειο Χίτον», ούτως ώστε η κόρη του, Έμιλι, να γίνει μία αληθινή πριγκίπισσα.

Ο Τζερεμάια Χίτον έχει κινήσει μάλιστα τις διαδικασίες για να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση. Στο μεταξύ, πάντως, η μικρή Έμιλι νιώθει υπερήφανη για τον πατέρα της, που έφθασε στην άλλη άκρη του κόσμου για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα…

 

Είναι ορισμένες φορές που η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία!