X

Ατελείωτες πλαστικές μέχρι να γίνει ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Εμμονή με την Κίμ Καρντάσιαν έχει μία νεαρή βρετανίδα που θέλει να γίνει «πλαστικός» κλώνος της σταρ, η οποία είναι έτοιμη να ξοδέψει στις επεμβάσεις ότι έχει και δεν έχει.

Ant1news

 

Βρετανίδα έχει «τρέλα» με την Κίμ Καρντάσιαν και υποβάλεται σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις μέχρι να γίνει ίδια με τη γνωστή τηλεπερσόνα. Ο λόγος για την 24χρονη Claire Leeson  η οποία δηλώνει πνιγμένη στα χρέη, καθώς έχει ξοδέψει 300.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, προσθετική μαλλιών και αγορά ρούχων.

Η νεαρή Βρετανίδα, η οποία είχε πέσει θύμα bullying όταν ήταν έφηβη, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι όλα αυτά τα κάνει για να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η «επιχείρηση» μεταμόρφωσή της ξεκίνησε με μία λεύκανση δοντιών και στη συνέχεια σειρά πήρε ο πλαστικός χειρουργός. Αύξησε κατά πολύ το στήθος της και τώρα ετοιμάζεται να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι για να μεγαλώσει τα οπίσθιά της.

Όσο για το που βρίσκει όλα αυτά τα χρήματα; «Δουλεύω, αλλά δεν παίρνω αρκετά χρήματα. Πληρώνω με πιστωτικές κάρτες και χρωστάω παντού. Θα κάνω τα πάντα για να μοιάσω στην Kim», απαντά σε συνέντευξή της η νεαρή Claire.