X

Το κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής που ακολούθησε τον Μαζιώτη

Η 25χρονη αστυνομικός αναγνώρισε τον μεταμφιεσμένο Νίκο Μαζιώτη και τον ακολούθησε.

Ant1news

Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία φαίνεται πως είχε στη διάθεσή της την πληροφορία πως ο Νίκος Μαζιώτης κινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί με πολιτικά τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία και παρακολουθούσαν συνεχώς για τυχόν ύποπτες κινήσεις, μεταξύ των οποίων και η 25χρονη αστυνομικός που είδε πρώτη τον Νίκο Μαζιώτη και τον ακολούθησε μέχρι το κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ στο Μοναστηράκι.

Ο Νίκος Μαζιώτης την Τετάρτη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, η περιοοχή ήταν γεμάτη με αστυνομικούς στο πλαίσιο της επιχείρησης «Θησέας» κατά του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας.

Αυτό, όπως φάνηκε, δημιούργησε στον Μαζιώτη αμηχανία, με τις κινήσεις του να προδίδουν  ύποπτη συμπεριφορά.

Όμως η παρατηρητικότητα της 25χρονης αστυνομικού, ήταν η αρχή του τέλους. Παρά την μεταμφίεση του Νίκου Μαζιώτη τον αναγνώρισε. Τον είδε στη στάση του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, όταν εκείνος έμπαινε σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Τον ακολούθησε και αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου, όπου τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ. Η 25χρονη αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησε τους συναδέλφους της και στη συνέχεια ακολούθησε η καταδίωξη και η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, ευχαρίστησε ακόμα μια φορά όλους τους άνδρες και γυναίκες αστυνομικούς.