X

«Χτενίζει» Αττική, Καλαμάτα και Φθιώτιδα η αντιτρομοκρατική

Εξονυχιστικές έρευνες σε Αττική,  Καλαμάτα και Φθιώτιδα πραγματοποιεί η αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό της Πόλα Ρούπα και συνεργών του Μαζιώτη.

Ant1news



Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα σε διαμέρισμα όπου διέμενε στο παρελθόν η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 πραγματοποιεί έρευνες σε Αττική και Φθιώτιδα, για τον εντοπισμό των συνεργών του Μαζιώτη και περαιτέρω στοιχείων για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί και στελέχη της αντιτρομοκρατικής κάνουν έρευνες στην Αγία Παρασκευή και στο νομό Φθιώτιδας για τον εντοπισμό του 35χρονου, που φέρεται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη σε ληστείες και σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ επιπλέον έρευνες σε σχέση με τον Μαζιώτη γίνονται στο Νέο Κόσμο, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη γιάφκα του αρχιτρομοκράτη.

Η αντιτρομοκρατική εντόπισε σήμερα το κρησφύγετό του, αλλά όχι το μέρος που κρύβεται ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας", ενώ παράλληλα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και για τον εντοπισμό ακόμη δύο ατόμων, πρωτοπαλίκαρα του Νίκου Μαζιώτη.

Νωρίτερα, έγιναν έρευνες της αστυνομίας στην Καλαμάτα σε διαμέρισμα που ζούσε παλαιότερα η Πόλα Ρούπα, η οποία αναζητείται από τις αρχές. Όπως ανέφερε το τοπικό μέσο «Τharrosnews.gr», που δημοσίευσε και βίντεο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τη συμβολή ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ από την Τρίπολη, έκαναν έρευνες σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρους 4, όπου παλαιότερα διέμενε η σύντροφος του Μαζιώτη.