X

Ο Τύπος της Τρίτης

Το νομοσχέδιο-σκούπα με όλα τα προαπαιτούμενα, οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρές καταναλώσεις και το όργιο πλαστών δικαιολογητικών στο Δημόσιο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο των προαπαιτούμενων, οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, καθώς και η βιομηχανία με πλαστά απολυτήρια σε Δημόσιο και Δήμους είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Γάζα όπως Γκουέρνικα – ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ – Θηριωδία με 532 Παλαιστίνιους νεκρούς, οι περισσότεροι άμαχοι και παιδιά – Στους 3.500 οι τραυματίες – 25 Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί και 75 τραυματίες----Παζαρεύοντας για εκεχειρία – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ –ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ----Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 7 μμ, και πορεία στα γραφεία της Ε.Ε. – ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ, ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ»----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Μέτρα ύψους 1,07 δις ευρώ----ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – Άλλοθι για νέες περικοπές στις συντάξεις και αύξηση των ορίων ηλικίας η έκθεση του ΚΕΠΕ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Διωγμός των χριστιανών της Μοσούλης από τζιχαντιτές – Πρόσω ολοταχώς για προαπαιτούμενα και δόση – Όλα σε ένα πολυνομοσχέδιο που θα ψηφισθεί πριν τις 8 Αυγούστου----Οριστικό το «όχι» για μία bad bank – Τράπεζα της Ελλάδος: Θα ήταν σε βάρος των φορολογουμένων----Φθηνότερη τηλεφωνία λόγω ανταγωνισμού – Κάτω από 10 ευρώ το μέσο μηνιαίο έσοδο ανά πελάτη----Προσπάθειες των ΗΠΑ για εκεχειρία στη Γάζα – 550 οι νεκροί Παλαιστίνιοι----Σε βαγόνια-ψυγεία οι σοροί των θυμάτων από την κατάρριψη του Boeing----Η ανακύκλωση κερδίζει έδαφος – Ραγδαία άνοδος των ποσοστών-----Μέση αύξηση 11,1% στις τιμές της ΔΕΗ από 25 Ιουλίου – ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ----Αρνήθηκε να απολογηθεί για τα κακουργήματα – Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ----Φάσμα αντισημιτισμού απειλεί την Ευρώπη – ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΑΖΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνεχίζεται η σφαγή στη Γάζα – Αμείωτη συνεχίζεται η εγκληματική επιδρομή –χερσαία και εναέρια- του ισραηλινού στρατού ενάντια στο μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό στη Λωρίδα της Γάζας----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – «Σενάρια» και κατηγορίες ρίχνουν «νερό στο μύλο» των ανταγωνισμών----ΜΕΛΕΤΗ ΚΕΠΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΟ – Μυρίζουν «αίμα» οι ανατροπές που ετοιμάζει η κυβέρνηση----Εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 40 χρόνια από την πτώση της χούντας----Στερνός αποχαιρετισμός στον σ. Μπάμπη Γκολεμά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΓΑΛΑ από την… αρχή – Τραγική ομολογία από την κυβέρνηση: Μόνο ζημιά προκάλεσαν τα μέτρα Χατζηδάκη – Το ψωμί θα ζυγίζεται πλέον υποχρεωτικά από σήμερα!----Αυξήσεις 11,5%, «καύσωνας» στα τιμολόγια του ηλεκτρικού----Φούσκα ακινήτων! Ο Σόιμπλε τρομοκρατεί πάλι την Ευρώπη----Βενιζέλος: Συμφωνεί μαζί μου ο Σαμαράς----Η ακρίβεια απογειώνεται στο αεροδρόμιο των Χανίων----ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΜΠΟΪΝΓΚ----Φεύγουν από το Ποτάμι για… άλλες παραλίες----BlackRock: «Φαβορί» η Ελλάδα για χρεοκοπία----Η Huffington Post αποθεώνει το νησί του αγίου Νεκταρίου.

ΕΘΝΟΣ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ με πλαστά απολυτήρια – ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ----ΔΗΜΟΣΙΟ – Απόφαση ΣτΕ: Να προχωρήσει η αξιολόγηση----ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ – ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ----Γιατί ψάχνουν τη γιάφκα στα Πατήσια – ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΟ----ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΟΗΕ – Ένας ανήθικος πόλεμος για τα τούνελ της Γάζας----ΑΥΞΗΣΕΙΣ &  ΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ----ΧΑΜΕΣ ΡΟΔΡΙΓΕΣ – Πήγε στη… Ρεάλ της καρδιά τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Επιταγή» εργασίας για 67.200 νέους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα – ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 18 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ----ΔΕΗ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΑ----Πρόστιμα στους αρτοποιούς που δεν ζυγίζουν το ψωμί – ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ----555 νεκροί στη Γάζα και σχόλιο-«βόμβα» Κέρι κατά Ισραήλ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ «ΕΠΙΑΣΕ» ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ----ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – «Σαφάρι» για τα πλαστά πιστοποιητικά προσλήψεων----«ΡΟΥΚΕΤΑ» ΑΠΟ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ – «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»----Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει το «πακιστανικό» κινητό του Μαζιώτη – ΚΛΗΣΕΙΣ, SMS KAI E-MAIL----Νο1 ΣΤΟ FACEBOOK Η ΣΑΚΙΡΑ ΜΕ 100.000.000 LIKES.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ – Με το νομοσχέδιο-σκούπα που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος----Τύμπανα χρεοκοπίας από BlackRock και Standard & Poor’s----Κύθηρα-Χανιά με μια σχεδία----Έκκληση εκεχειρίας σε ώτα μη ακουόντων – ΝΕΟ 24ΩΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ----Διαψεύδουν οι Ουκρανοί τις ρωσικές κατηγορίες – ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ----ΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ – Τράπεζα Θεμάτων από την τρόικα----ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – Νέο «κατηγορώ» σε Παπαγεωργόπουλο για ξέπλυμα----ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΔΕΔΥ – Πράσινο από ΣτΕ για την αξιολόγηση----Εθελοντική ομάδα… θαυμάτων – ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τρικυμία με τις επικουρικές – Ο υφυπουργός Μαυραγάννης «αδειάζει» τον υπουργό Βρούτση----ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – Βομβαρδίζουν ακόμη και τα νοσοκομεία----ΒΟΥΛΗ: Βενιζέλος «καρφώνει» Σαμαρά για τα χημικά----ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ – Πόλεμος αλληλοκατηγοριών----ΙΝΕ/ΓΣΕΕ – Φυγή νέων επιστημόνων----ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – Κίνδυνος πτώχευσης----ART/MONTY PYTHON – Η τελευταία τους παράσταση.

TA NΕΑ: Διπλό ηλεκτροσόκ με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ – Αύξηση 11% για 2.000.000 εξοχικά από 25 Ιουλίου – Ανατιμήσεις για 7.500.000 καταναλωτές τον Σεπτέμβριο----ΤΡΟΪΚΑ: ΜΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-----ΗΠΑ εναντίον Ισραήλ πίσω από τα κλειστά (;) μικρόφωνα για τη Γάζα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ιεροσυλία με τους νεκρούς του Boeing, ενώ συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες για την κατάρριψη----ΕΡΕΥΝΑ – Γιατί αργούν τα ασθενοφόρα----ΕΥΡΩΠΗ – Γαλλογερμανική σύγκρουση για την πίτα της Κομισιόν----ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ – Η νέα Εθνική κάνει πρεμιέρα με Αντετοκούνμπο----Η ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - Ο Ιππόλυτος κοιτάει τους ανθρώπους από ψηλά σαν να είναι μυρμήγκια.

ESPRESSO: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΥΖΥΓΟΙ to let! ΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ – Η μόδα της Ιταλίας κατέφθασε και στη χώρα μας----MEGA – Σενάριο για τη Στάη στη θέση της Τρέμη----Εξιτήριο για την Π. Σκάρου----Ο γκολκίπερ των Πάντσερ στη Μύκονο----Ο Νιάκαρης & η ηρωίδα του Avatar----Στο Αιγαίο ο Μέρντοχ με το διαστημικό σκάφος του----ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΛΞΗ----ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΣΤΑ ΣΤΥΡΑ.