X

Όταν ο Σαμαράς συνάντησε την Κατερίνα

Την νεαρή αστυνομικό που βοήθησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη συνεχάρη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ant1news

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη αλλά και την πορεία των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την σύλληψη των υπολοίπων συνεργών του 42χρονου τρομοκράτη αλλά και του Χριστόδουλου Ξηρού εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επίσκεψη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια έμειναν για περισσότερο από μια ώρα με όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του επικηρυγμένου τρομοκράτη αλλά και με τους επικεφαλής τους και ενημερώθηκαν λεπτομερώς τόσο για το περιστατικό στο Μοναστηράκι όσο και για την πορεία των ερευνών της αντιτρομοκρατικής.

Κατά την είσοδό του στο κτίριο, ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη και τον Αττικάρχη, υποστράτηγο Γιάννη Διαμαντόπουλο, δήλωσε: «Εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά της την Ελληνική Αστυνομία, από καρδιάς. Ο Έλληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά η ασπίδα της Δημοκρατίας μας. Και αυτό οι Έλληνες αστυνομικοί το αποδεικνύουν κάθε μέρα και γι' αυτό τους ευχαριστώ θερμά».