X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, η εξόφληση των χρεών προς την Εφορία, καθώς και οι ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι ρυθμίσεις για την κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων, η εξόφληση φόρων σε 12 μηνιαίες δόσεις, καθώς και το αιματοκύλισμα στη Λωρίδα της Γάζας είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Πελατειακό και δασοκτόνο – ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – ΣΥΡΙΖΑ: Δάσος και αιγιαλός στον βωμό του κέρδους----ΓΑΖΑ – Σφαγή δίχως τέλος παρά την κατακραυγή----ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ – Ξεκίνησε ο διάλογος, τα εμπόδια παραμένουν----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Ούτε οι ίδιοι αντέχουν τη λιτότητα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Ψήφισαν την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος----ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ – Νεκρός μετανάστης την ημέρα της επίσκεψης της επιτρόπου Μάλμστρομ στην Αθήνα----ΕΝΣΤΟΛΟΣ – «Κούρεμα» και δόσεις στα αναδρομικά, αλλαγές στις προαγωγές----ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – Από 200 έως 500 ευρώ----EUROSTAT: Στο 174,1% το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κυβερνητικός εμφύλιος για την αξιολόγηση – Διαφωνία ανάμεσα στον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ και για τις απολύσεις στο Δημόσιο----ΑΕΙ εγκαλούν τον Α. Λοβέρδο για λαϊκισμό – Στο θέμα των μετεγγραφών----Συνελήφθησαν 76 αξιωματικοί της τουρκικής Αστυνομίας----Εγκώμιο Σαμαρά στους αστυνομικούς – Δήλωσε ικανοποιημένος από τη λειτουργία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας----Εξόφληση της εφορίας σε 12 δόσεις – Μόνο 153.000 στη ρύθμιση----Έφυγαν από την Ελλάδα και αριστεύουν στην Αυστραλία-----ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – Στο μισό η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων----Η Διαμαντοπούλου μεταξύ των υποψηφίων επιτρόπων – ΣΤΗ «ΜΙΚΡΗ ΛΙΣΤΑ»----Με συμμετοχή Μέρκελ η διαπραγμάτευση με ΠΓΔΜ – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΙΔΙΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέα τροπολογία-δώρο στους εφοπλιστές – Ξαναμοιράζουν την «πίτα» των επιδοτήσεων για τις λεγόμενες άγονες γραμμές----ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – Βομβαρδίζουν νοσοκομεία, ισοπεδώνουν σπίτια----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – Παραδίδουν το δασικό πλούτο στο κεφάλαιο----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Απόφαση της βουλής να διαλυθεί η ΚΟ του ΚΚ----Περιοδεία του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία της Κρήτης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΦΙΑΣΚΟ 50 ΔΙΣ Λόγω ανικανότητας! Η κοινωνία πληρώνει τις ιδιωτικοποιήσεις που δεν έγιναν ποτέ----ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ----Ρούπα μινιόν και ξανθιά----«Απόρθητα» σπίτια για τους κλέφτες των διακοπών----ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ----Θρίλερ με Σαβιόλα στον Θρύλο----Η θεραπευτική σούπα λαχανικών του Ιπποκράτη.

ΕΘΝΟΣ: Η… ΤΡΕΛΗ ΛΙΣΤΑ με τους φόρους υπέρ τρίτων – ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ-ΠΟΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ----ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΜΕ ΝΕΟ ΛΟΥΚ) ΚΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ----Επιθετικό δόγμα από τον Πούτιν – ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΥΣΗΣ----Η ζωή επιστρέφει στην Πάρνηθα – ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ----ΓΙΟΡΤΗ STREET ART – 100 γράφιτι για τη Μυτιλήνη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οδηγός επιβίωσης για τα χρέη στο Δημόσιο – 40 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 2,5 ΕΚΑΤ. ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ----40.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών – ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ 160 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ----ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ – Τα συγχαρητήρια Σαμαρά και η ξανθιά Πόλα Ρούπα----Μερική αποκατάσταση ενστόλων με νέο αυξημένο μισθολόγιο – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-----Ροζ φρέντο και μπλε φραπέ, νέα τάση ο καφές με… χρώμα! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΟΗΕ ΓΙΑ ΓΑΖΑ: ΑΜΑΧΟΙ 3 ΣΤΑ 4 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟ Τώρα οι 6.500, έρχονται και άλλες ως το 2016-----Στο 174% του ΑΕΠ το χρέος μετά το success story----Εγκλήματα πολέμου χωρίς τέλος----Ξεσηκώθηκαν οι ένστολοι για τον Χαρδούβελη – ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ----Το υπουργείο «κόβει» δημοτικά έργα από το ΕΣΠΑ – ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΚΕΔΕ----ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ – Η διαμόρφωση των βάσεων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ----Επιχορήγηση σε… κλειστή εταιρεία – ΣΕ ΔΙΚΗ 17 ΑΤΟΜΑ----Αποθέωση για τον Ροντρίγκες – ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σφάζονται στην ποδιά της COSCO -  Ακόμη και το ΤΑΙΠΕΔ αμφισβητεί τη νομιμότητα του  «φιλικού διακανονισμού»----ΟΔΗΓΟΣ: 40 ερωτήσεις-απαντήσεις για τις οφειλές σας----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Απειλές πάνω από τις σορούς----ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – Βομβάρδισαν την εκεχειρία----ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – Καταδίκη της θηριωδίας----ΣΥΡΙΖΑ – Επιταχύνει για το πρόγραμμα----ΠΑΟΣΚ-ΔΗΜΑΡ – Έμειναν στις καλές προθέσεις----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Νέα επίθεση σε Βενιζέλο----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Πιστή στις απολύσεις----ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – Υπολογιστές κατά ανθρώπων.

ΤΑ ΝΕΑ: Λευκή απεργία για την αξιολόγηση ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ----ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ----ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ - Διάλογος έτσι, χωρίς πρόγραμμα – ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ BOEING – Η μετά θάνατον οδύσσεια τελειώνει----Η κόκκινη επίθεση και το μυστήριο Σαβιόλα----ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - Ένιωσα ότι με πάρα πολλούς Έλληνες δεν είμαστε συμπατριώτες.

ESPRESSO: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΙΑΣΜΟΣ με… θεατή τον μουγκό – Σοκ με ληστεία και άγρια επίθεση σε 80χρονη από τρεις Έλληνες----Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ----«Πόρτα» Σεφερλή σε Ράνια Θρασκιά και Δημήτρη Ουγγαρέζο----Χαμός στο Μεσολόγγι για τον Κιμούλη----ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Η ΡΟΥΠΑ----Κλίντον με νέα ερωμένη----Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.