X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η ομολογία λάθους από το ΔΝΤ, το μπλόκο στις μεταβιβάσεις ακινήτων, η αιματοχυσία στην Παλαιστίνη και η νέα αεροπορική τραγωδία με 48 νεκρούς μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η παραδοχή του ΔΝΤ ότι έκανε λάθος με τις τεράστιες μειώσεις μισθών στην Ελλάδα, το «φρένο» του ΥΠΟΙΚ στις μεταβιβάσεις σε οφειλέτες φόρων ακινήτων, η ασταμάτητη σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και το νέο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην Ταϊβάν είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: 3.795.100 πολίτες σε ακραία φτώχεια – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – Λάθος οι περικοπές των μισθών, παραδέχεται το ΔΝΤ----ΚΑΥΣΙΜΑ – Το Δημόσιο χάνει 1 δις ετησίως από το λαθρεμπόριο----ΓΑΖΑ – Η αιματοχυσία δίχως τέλος και η πιθανότητας εκεχειρίας----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Προεκλογική «τρικυμία» με φόντο τις απολύσεις----ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ: Οι «μαυρογυαλούροι» τάζουν ρουσφέτια----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – Πυρά από δασολόγους και WWF, υπέρ από οικοδομικούς συνεταιρισμούς----PROTON BANK – Εισαγγελέας καλεί Προβόπουλο και άλλα επτά στελέχη της ΤτΕ για το σκάνδαλο με τον Λαυρεντιάδη----Διαμαρτυρία 32 βουλευτών για την απαγόρευση του ουκρανικού Κομμουνιστικού Κόμματος----ΧΑΝΙΑ – Πέθανε τετραπληγική επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: 133 δημοτικοί φορείς αγνοούν κράτος και νόμο – Αρνούνται να απογραφούν και να δηλώσουν τους υπαλλήλους τους, καθώς και τους μισθούς που τους καταβάλλουν----Στις καλένδες ο νόμος για τον αιγιαλό – Προχωρά μόνο η οριοθέτηση----Η Εθνική Λυρική Σκηνή κάνει την έκπληξη----Προσπάθεια εκτόνωσης για την αξιολόγηση – Συναντώνται σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος----Η Κίνα σχεδιάζει επιταχυντή διπλάσιο από το CERN – Έτοιμος έως το έτος 2028----Ο βασιλείς της Ολλανδίας στην υποδοχή των σορών----ΥΠΟΙΚ – Καμιά μεταβίβαση χωρίς εξόφληση φόρου ακινήτων----ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – Ανάπτυξη 0,7% προβλέπει το ΙΟΒΕ----Εξηγήσεις για την πώληση της Proton Bank – ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διαδηλώνουμε ενάντια στη σφαγή στη Γάζα – Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν σήμερα σε συγκέντρωση στις 7.30 μμ (στάση μετρό Πανόρμου) και πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Δυναμώνουν οι βομβαρδισμοί και οι εντάσεις----ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΒΕ – Μείωση του κόστους εργασίας αύξηση της φτώχειας----Αύριο η εκδήλωση για τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου----40 χρόνια από την πτώση της χούντας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ – Σε νοσοκομεία της Αττικής και στο ΕΚΑΒ  - 2.090 προσλήψεις – ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ----ΠΡΟΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΖΟΡΕΣ----Τρικυμία για την αξιολόγηση του Κυριάκου----Τα… αουτσάντιερ και η Δραχμανάκη----Πριν από 40 χρόνια ρίγησε η πατρίδα με τον Καραμανλή----ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ (ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ) ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ----ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ – Ομολογία ΔΝΤ: Οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα----ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ – Το Βερολίνο επενδύει στην ανάπτυξη με γενναίες αυξήσεις εισοδήματος----Εκβιάζει πάλι ο Ράιχενμπαχ (με τη φοροδιαφυγή) για τις… φοροελαφρύνσεις----Στο συρτάρι (επ’ αόριστον) το νομοσχέδιο περί αιγιαλού----Στις επιτροπές (του υπ. Εργασίας) τα ΑμεΑ ανεστενάζουν----Ο Μέγας Αλέξανδρος και το… καταραμένο φίδι.

ΕΘΝΟΣ: ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ στις μεταβιβάσεις ακινήτων – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ----Συντάξεις: Οι 46 διατάξεις για θεμελίωση δικαιώματος – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 25ΕΤΙΑ ΚΑΙ 35ΕΤΙΑ----Θεσσαλονίκη-Αζόρες πάνω σε ένα φουσκωτό – ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ----ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η λίστα με τις 133 εταιρείες-φαντάσματα----40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ----ΣΦΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – Το Ισραήλ αγνοεί τις εκκλήσεις για εκεχειρία----Συγκλονίζει η νέα αεροπορική τραγωδία – 47 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πτώση έως 70& στις τιμές για εξοχικές κατοικίες – ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2008----ΜΑΞΙΜΟΥ: Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ----Το αεροπορικό εμπάργκο κλονίζει το Ισραήλ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ----Σπάνια εκθέματα για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----131 εταιρίες δήμων  «κρύβουν» προσωπικά και μισθολόγια – ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ----Αλβανική πρόκληση κατά της Ομογένειας μέσω «Καλλικράτη» - ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ----ΤΟ 2016 ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ – Παραδέχονται τέσσερα χρόνια «αστοχιών» που τις πληρώνουμε ακριβά – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΟΒΕ-ΕΛΣΤΑΤ: 3,8 εκατ. Έλληνες με εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας – ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΝΤ: Δεν έπρεπε να γίνουν οι μειώσεις στους μισθούς----Στο στόχαστρο του ΟΗΕ το Ισραήλ----ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ – Κρύβουν τον αιγιαλό στο πολυνομοσχέδιο----Της πήραν τη ζωή κόβοντας το ρεύμα – ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ----Ζητούνται εξηγήσεις από τον Προβόπουλο – ΓΙΑ ΤΗΝ PROTON BANK.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Νόμος είναι το δίκιο του εργολάβου – Καλοκαιρινός μποναμάς στους μεγαλοεργολάβους από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου – Με διαδικασίες «φαστ τρακ» και σε άσχετο νομοσχέδιο – ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ από ΤΕΕ, μηχανικούς και εργολήπτες----ΥΠΟΘΕΣΗ PROTON: εισαγγελέας καλεί Γ. Προβόπουλο----ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – Με μια φωνή οι Παλαιστίνιοι----ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Συμφωνούν, αλλά μαλώνουν----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – Μέτωπο κατά της αξιολόγησης----ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ – ΣΟΔΗΑ με σήμερα το στάχυ----ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Έρευνα για σκάνδαλα----ΟΠΛ-ΤΑΙΠΕΔ – «Εμφύλιος» για την Cosco----ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ: στην κορυφή των Τζουμέρκων, ένα μουσείο για την Εθνική Αντίσταση.

ΤΑ ΝΕΑ: Μυστικά και ψέματα για 133 φορείς-φαντάσματα – ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ----ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ----Η Μεταπολίτευση έκλεισε τα σαράντα----Γιατροί εξωτερικού επιστρέφουν στην Ελλάδα της κρίσης----ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Ο Μπεργκ βρίσκει παρτενέρ για το ραντεβού με τη Σταντάρ----ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ – Ο «Οθέλλος» γκρεμίζει το Ηρώδειο.

ESPRESSO: ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ – Νεκρή στην άσφαλτο η ωραία Ιων – Οδήγησε χωρίς να έχει δίπλωμα το αυτοκίνητο του μεθυσμένου φίλου της----ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – Το δις εξαμαρτείν για Βίκη Καγιά και Ηλία Κρασσά----«Γιοκ» από τον ΑΝΤ1 στα τούρκικα σίριαλ----ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΤΟ (BBC) ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ----Ο Κανάκης χώρισε από την Κλέλια----ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 83ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ.