X

Το gay μυστικό του Τζον Τραβόλτα

«Στα μανταλάκια» το ημερολόγιο του πρώην συντρόφου του Τζον Τραβόλτα

Ant1news




Ονομάζεται Ντάγκλας Γκοτέρμπα, υποστηρίζει ότι είναι ο πρώην σύντροφος του Τζον Τραβόλτα και ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει το… ημερολόγιο της σχέσης τους, που ξεκίνησε το 1981 και διήρκεσε 6 χρόνια.



Ο 64χρονος Γκοτέρμπα, ο οποίος, το 2012, είχε, ήδη, μιλήσει για τη «ρομαντική και μυστική σχέση του» με τον δημοφιλή ηθοποιό, τώρα, έχοντας ξεπεράσει και το δικαστικό σκόπελο, δηλώνει έτοιμος να ξεδιπλώσει στις σελίδες του βιβλίου όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής. Πώς από πιλότος τού Τραβόλτα, κατέληξε εραστής του, για τα ρομαντικά κρυφά ταξίδια τους αλλά και τις κρίσεις ζηλοτυπίας του ηθοποιού.



Η παθιασμένη σχέση τους έληξε, επεισοδιακά, το 1987, τη χρονιά δηλαδή που ο Τζον Τραβόλτα γνώρισε την ηθοποιό Κέλι Πρέστον, μετέπειτα σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του.

Τα… αποκαλυπτήρια της gay σχέσης του Τραβόλτα, φαίνεται, όμως, ότι θα ξαναπεράσουν από τις δικαστικές αίθουσες καθώς ο δικηγόρος του ηθοποιού προανήγγειλε νέα προσφυγή σε βάρος του 64χρονου… μαρτυριάρη πιλότου.