X

Ξεκινά η «απόδραση» των αδειούχων του Αυγούστου

Η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα. Οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου να ετοιμάζονται να αποδράσουν στους προορισμούς που έχουν επιλέξει.

Ant1news

της Πωλίνας Κολοκοτρώνη                                                                    

Οι δρόμοι άδειασαν, οι παραλίες βούλιαξαν από κόσμο. Ανάσα δροσιάς το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου αναζήτησαν πλάι στο κύμα όσοι είναι αναγκασμένοι να μείνουν για λίγο ακόμη στην πόλη. Μήνας διακοπών ο Αύγουστος και η πρώτη μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού για τους έλληνες εκδρομείς, είναι προ των πυλών.

Με τις πληρότητες των ξενοδοχείων στους δημοφιλείς προορισμούς να αγγίζουν το 97%, δύσκολα θα καταφέρει  κανείς να βρει ελεύθερο δωμάτιο την τελευταία στιγμή. Όσοι πάντως φρόντισαν να κάνουν τις κρατήσεις τους από νωρίς, πέτυχαν και καλύτερες τιμές. Πάντως και φέτος οι περισσότεροι συρρίκνωσαν τις ημέρες των διακοπών, αφού λίγοι είναι εκείνοι που θα απολαύσουν διακοπές για περισσότερες από μία εβδομάδα.

«Οι διακοπές ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα για τους πρώτους αδειούχους του Αυγούστου που ετοιμάζονται να αποδράσουν από τις μεγάλες πόλεις, άλλοι για λιγότερες και άλλοι για περισσότερες ημέρες»

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι πάντως που έχουν κλείσει δωμάτιο στα εξοχικά φίλων και συγγενών για να απολαύσουν τα μπάνια τους στη θάλασσα χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.