X

Ο Μπουτάρης γκρέμισε την γκαρσονιέρα… αναψυχής του Παπαγεωργόπουλου

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος χρησιμοποιούσε την γκαρσονιέρα ως βεστιάριο αλλά παράλληλα και για κάποιες ώρες χαλάρωσης.

Ant1news

Σε ριζικές αλλαγές στον 3ο όροφο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης προχώρησει ο Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέα γραφεία για το προσωπικό.

Σύμφωνα με το thousandnews.gr. η αρχή έγινε με το γκρέμισμα της γκαρσονιέρας που είχε δημιουργήσει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, την οποία χρησιμοποιούσε ως βεστιάριο αλλά παράλληλα και για κάποιες ώρες χαλάρωσης.

Το διαμέρισμα περίπου 45 τετραγωνικών με θέα τη θάλασσα -που έως τώρα ήταν κλειδωμένο- είχε μπάνιο, κουζίνα και ένα χώρο που χρησιμοποιούνταν σαν σαλόνι αλλά και σαν κρεβατοκάμαρα και επικοινωνούσε με εσωτερική πόρτα μόνο με το γραφείο του.



Από την αρχή της θητείας του στο Δημαρχείο ο Γιάννης Μπουτάρης κατάργησε το δεύτερο γραφείο Δημάρχου "για υψηλούς προσκεκλημένους" και απομάκρυνε τους πολυτελείς καναπέδες που τους τοποθέτησε σε άλλους χώρους για να κάθονται οι επισκέπτες. Έτσι το δεύτερο γραφείο Δημάρχου διαμορφώθηκε σε γραφείο υπαλλήλων.

Στα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια του Γιάννη Μπουτάρη είναι να προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις και να μικρύνει στο μισό, το γραφείο στο οποίο ήδη βρίσκεται προκειμένου να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι για το υπαλληλικό προσωπικό.