X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι αλλαγές στη διάταξη για τους ενστόλους, τα ελκυστικά πακέτα διακανονισμού για οφειλές προς τις τράπεζες και η γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ρήτρα για το εφάπαξ των ενστόλων στο πολυνομοσχέδιο, οι ελκυστικές προσφορές τραπεζών για δάνεια και κάρτες, καθώς και η σφαγή αμάχων στη Γάζα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: «Τυφλή» δικαιοσύνη για τους μετανάστες – ΔΙΠΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – Ατιμώρητοι οι πιστολέρο που πυροβόλησαν τους μετανάστες-εργάτες στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας----Βομβάρδισαν σχολείο την ώρα της εκεχειρίας----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΡΙΣΙ – Πολιτικό παιχνίδι με το χρέος----ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ - Έξι «μνηστήρες» περιτριγυρίζουν την Ακτή Βουλιαγμένης----ΒΟΥΛΗ-ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ – Πώς τα 29 στρ. άλσους μπορούν να γίνουν 43-----ΙΤΑΛΙΑ – «Δολοφόνησαν τη L’ Unita».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Έτος διάλυσης στα πανεπιστήμια – Φοιτητές, γονείς, καθηγητές και υπάλληλοι αποτυπώνουν το αδιέξοδο----Συμψηφισμός επιστροφής φόρων με χρέη προς τα Ταμεία – Ζητήθηκε από το ΔΝΤ----Ελληνική επιχείρηση εκκένωσης στη Λιβύη – Φεύγουν διπλωμάτες και άλλοι----Η ΕΛ.ΑΣ. εκπαιδεύει δημοτικούς αστυνομικούς----Καταδίκη ενέργειας του Ισραήλ από ΗΠΑ – Βομβαρδίστηκε σχολείο του ΟΗΕ στη Γάζα, που στέγαζε πρόσφυγες – Είκοσι νεκροί----Με τα λύτρα Ευρωπαίων χρηματοδοτείται η Αλ Κάιντα – 125 εκατ. δολάρια από το 2008----Ισραηλινοί και Τούρκοι κατακλύζουν τη Θεσσαλονίκη----Περιορίζονται οι απώλειες για τους ενστόλους – ΜΕ «ΡΗΤΡΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ»----Υπερβολές στο «πόθεν έσχες» - ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ----Α’ ΔΟΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – Χρονοδιάγραμμα φορολογικών υποχρεώσεων.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Το «πολυνομοσχέδιο» ικανοποιεί απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου – Στις 6 Αυγούστου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Νέες κυρώσεις στη Ρωσία και από τις ΗΠΑ----ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – Όλοι σήμερα στην εκδήλωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ για το λαό της Παλαιστίνης----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» - Τα νοσοκομεία δεν είναι μαγαζιά, δωρεά Υγεία για όλα τα παιδιά----ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Αθώωσαν τους φραουλάδες της Μανωλάδας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΡΗΞΗ! Φόβοι για κύμα αποχωρήσεων από Εν. Δυνάμεις-Σώματα Ασφαλείας – Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί σε απόγνωση----ΠΑΡΑΔΙΑΣ: ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ----Τι αλλάζει στο σύστημα των κρατικών συμβάσεων Λίαν εχθρική διάταξη (152 παράγραφος 2) και για εφημερίδες----Διόδια στο Σχηματάρι για τον δρόμο Λάρισας-Ιωαννίνων----«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ----Κακοπληρωτής το Δημόσιο και παραβάτης----ΝΟΜΟΣ Η «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ»----ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΜΕ «ΒΟΛΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ----Η ελληνική φρεγάτα «Σαλαμίς» προς τη φλεγόμενη Λιβύη----Φ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ – Τα φιλικά χάδια στων ώμο δεν αρκούν πια.

ΕΘΝΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ για ρύθμισης σε κάρτες-δάνεια – ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ 1.000 ΕΥΡΩ-----ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – Αποτροπιασμός για τη σφαγή των νηπίων και τους πανηγυρισμούς----ΕΝΣΤΟΛΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – Οι μειώσεις σε μερίσματα, επικουρικές και εφάπαξ – ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ «ΡΗΤΡΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ»----ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ – Στο Παρίσι το πρώτο τεστ για το χρέος----ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ – «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ-ΧΑΔΙ----L’UNITA – ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΚΡΑΜΣΙ----ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ – ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ----Η πρόκριση περνά από τη Λεωφόρο – ΣΤΑΝΤΑΡ-ΠΑΟ 0-0.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 2,5 εκατ. Έλληνες «αναστενάζουν» - ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ Α’ ΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ – Πληρώνουν σήμερα 1,3 δις ευρώ στην εφορία----ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΙΒΕΡΙΑΔΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΣΕ 2.350 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ « Ε.Τ.» - «Εάν δεν δώσεις αγάπη δεν είσαι ούτε άνθρωπος αλλά ούτε και χριστιανός»----Σοκ από την αθώωση για τις «φράουλες της οργής» στη Μανωλάδα – ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ----ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ «ΨΑΛΙΔΙ» ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ – ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΡΗΤΡΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ»----Αυγουστιάτικο φεγγάρι με μουσική, θέατρο και αφιέρωμα Ελύτη – ΣΕ 100 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ----ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ «ΛΥΚΕΙΑ-ΣΕΚ» ΜΕ 56 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ----Πιο κοντά στην πρόκριση-χρυσάφι ο Παναθηναϊκός – ΜΕΤΑ ΤΟ 0-0 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ – Παγκόσμια κατακραυγή για τη γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας----Οι φράουλες της ντροπής----ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΣΚΟΥΠΑ – Χρυσώνουν το χάπι στους ενστόλους----Ψάχνονται μετά την ψυχρολουσία – ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΩΝ – Ρεύμα από τα… απόβλητα στη Βοιωτία----ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΣΗΜΑ – «Πρωτιά» για την Ιατρική Ιωαννίνων----ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – «Πράσινο» για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ΕΦΗΜΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Παγκόσμια ντροπή – Συγκλονίζεται η διεθνής κοινή γνώμη από την εξόντωση αμάχων στη Γάζα----Η Ε.Ε. αδειάζει ξανά την κυβέρνηση για τη συνάντηση στο Παρίσι----ΜΑΝΩΛΑΔΑ – Ατιμώρητα τα εγκλήματα----ΕΦΟΡΙΑ – Διαρκή φορολογική καταιγίδα----ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ – Αισιοδοξία και χαμηλοί τόνοι----ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ – Με το γήπεδο της ΑΕΚ----ΟΛΠ-COSCO: στην αντεπίθεση ξανά οι εργαζόμενοι ενάντια στον «φιλικό διακανονισμό».

ΤΑ ΝΕΑ: Ρωσικός «πύραυλος» στις ελληνικές εξαγωγές – Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ 400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ----L’UNITA – ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ----Φράουλες και ψέμα στη «δίκη της Μανωλάδας»----ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Ντρίμπλα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ----Πώς μπορείτε να προλάβετε το Αλτσχάιμερ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Από τη Λεωφόρο περνούν χρήμα και πρόκριση----ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ – Μια γκάιντα στην ελληνική διαιτησία----ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Οι Τερμίτες τραγουδούν ακόμα.

ESPRESSO: ΒΙΝΤΕΟ εφιάλτης για ηθοποιό – 40χρονος υπέκλεψε το sex tape 32χρονης και το ανάρτησε σε δεκάδες sites – Την εκβίαζε για να υποκύψει στις ερωτικές ορέξεις του----ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ----Οι επιστολές του Γ. Πετρόχειλου στους έγκλειστους χρυσαυγίτες----ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ – Παραμυθένιος γάμος στη Σκόπελο----Επιστροφή του Τεο στο μόντελινγκ----Ησαΐας σήμερα για τον Δοξιάδη και τη Μαρίνα----ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΟΤΝ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ: ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΛΣΙ, MR PRESIDENT;