X

Γράφει ταυτόχρονα… με χέρια και πόδια!

Η νεαρή Κινέζα θα σας αφήσει άφωνους με την ικανότητά της να γράφει ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια της.

Ant1news

Η Τσεν Σιγιουάν προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως πριν από ενάμιση χρόνο, αποδεικνύοντας ότι μπορούσε να γράψει ταυτόχρονα και με τα δύο χέρια…

Έκτοτε, έβαλε στόχο να γίνει ακόμα καλύτερη.

Έτσι, έπειτα από πολύμηνη εξάσκηση, η νεαρή Κινέζα είναι σε θέση να γράφει χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα εκτός από τα χέρια… και τα δύο της πόδια!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η Τσέν γράφει ένα τετράστιχο ποίημα, γράφοντας ένα διαφορετικό στίχο με κάθε άκρο της. Τέσσερα σε ένα δηλαδή…

«Όταν γράφεις 4 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, αυτό κουράζει το μυαλό. Απαιτεί μεγαλύτερη ενέργεια από όση θα χρειαζόσουν αν έγραφες ένα ποίημα τη φορά. Έτσι, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη μετά από ένα τέτοιο εγχείρημα», λέει η Τσεν Σιγιουάν στους δημοσιογράφους.

Η 26χρονη Κινέζα ανακάλυψε πως είχε πολλά χαρίσματα στο σχολείο. Άρχισε να εργάζεται ως μέντιουμ, αφήνοντας την προηγούμενη εργασία της ως μεταφράστρια, ενώ έχει κάνει οικογένεια και έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Επόμενη πρόκληση που έχει βάλει ως στόχο είναι να μπορεί να γράφει ταυτόχρονα, με χέρια και πόδια… αλλά σε διαφορετικές γλώσσες!